Vraag een gratis offerte

Gevel

Veelzijdigheid troef met grijze gevelbekleding

clock min. reading time

Gevelbekleding zorgt niet alleen voor de bescherming, maar ook voor de uitstraling van je woning. Er bestaan verschillende soorten: houten, aluminium of pvc-gevelbekleding. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hou je van grijstinten? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres.

‘Seven shades of grey’

Deceuninck staat garant voor alles wat met pvc te maken heeft, dus ook voor gevelbekleding. Ze is beschikbaar in verschillende soorten. Zo heb je onder andere de Premium gevelbekleding die gemaakt is uit hardschuim van gerecycleerde pvc met toplaag. De toplagen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hou je van grijs? Dan vind je hier zeker de gevelbekleding van je dromen, want er is keuze genoeg. Zo kun je kiezen uit wel zeven tinten: verkeersgrijs, antracietgrijs, cementgrijs, betongrijs, blauwgrijs, kwartsgrijs en ombergrijs.

Standaard gevelbekleding: de warme uitstraling van hout

Pvc biedt tal van voordelen ten opzichte van andere soorten gevelbekleding. Het enige nadeel is dat je met pvc-gevelbekleding de warme uitstraling van hout moet missen. Maar nu is ook dat voorgoed verleden tijd. De Standaard gevelkleding van Deceuninck is daar het ultieme bewijs van. Deze soort gevelbekleding bevat namelijk een houtnerfstructuur. Zo geniet je van de warme look van hout én krijg je de voordelen van pvc er gewoon bovenop. Deze gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren, zoals licht- en donkergrijs.

Matte gevelbekleding met een moderne twist

Naast de Standaard gevelbekleding met houtnerfstructuur kun je ook kiezen voor een hedendaagse look: Standaard gevelbekleding met pvc-toplaag. Deze gevelpanelen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar de beschikbare kleuren? Ook hier kun je – net als de Standaard gevelbekleding met houtnerfstructuur – kiezen uit acht kleuren.

Twinson-gevelbekleding: de ultieme combinatie

Als je denkt dat alleen de Standaard gevelbekleding met houtnerfstructuur voor het warme gevoel van hout kan zorgen, dan ken je gevelbekleding in Twinson nog niet. Deze gevelpanelen bestaan in vier natuurlijke kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit een open of gesloten gevelbekleding, waardoor deze panelen ongetwijfeld bij elke woning passen.

Wil je de verschillende kleuren met je eigen ogen ontdekken? Kom dan langs bij een van onze verdelers of vraag een gratis prijsofferte aan.