Vraag een gratis offerte

Gevel

Twinson: gevelbekleding die amper onderhoud vergt

clock min. reading time

Ben je bezig met renovatiewerken of wil je gewoon je gevel een opknapbeurt geven? Dan is gevelbekleding in Twinson een echte aanrader. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is ook onderhoudsvriendelijk. We zetten de voornaamste eigenschappen op een rij. 

Goeie isolatie en ventilatie

Gevelbekleding in Twinson biedt verschillende voordelen. Zo is het materiaal perfect combineerbaar met isolatie. Daarnaast is Twinson zelf een goeie isolator en zorgt het ervoor dat je minder hoeft te verwarmen. Warmte gaat niet alleen verloren via je ramen en deuren, maar ook via je muren. Dankzij gevelbekleding kun je jaarlijks dus aanzienlijk op je energierekening besparen. Bovendien zorgt gevelkleding in Twinson ervoor dat de lucht tussen je muren en gevelbekleding goed geventileerd wordt, waardoor er geen vochtproblemen ontstaan.

Onderhoud van pvc-gevelbekleding

Twinson is heel onderhoudsvriendelijk en moet je niet nabehandelen met vernis of olie. Regenwater reinigt voldoende, maar op plaatsen waar de regen niet bij kan, is het mogelijk dat er zich vuil opstapelt. Haal het vuil weg met een zachte borstel of spons in combinatie met water en een neutrale zeep. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en geen hogedrukreiniger, want zo kun je de gevelbekleding beschadigen.

Combinatie van pvc en hout

Twinson combineert de voordelen van hout en pvc. Het materiaal heeft namelijk de natuurlijke uitstraling van hout en de duurzaamheid van pvc. Gevelbekleding in Twinson gaat namelijk heel lang mee. Is het materiaal daarna aan vervanging toe? Dan wordt het gerecycleerd en hergebruikt.

Twinson: eenvoudig te plaatsen

Dankzij het tand- en groefsysteem is Twinson heel makkelijk te plaatsen. Iedere doe-het-zelver kan het! Bovendien is het materiaal in vier kleuren beschikbaar.

Heb je interesse in gevelbekleding in Twinson? Vraag hulp bij een van onze verdelers.