Vraag een gratis offerte

Gevel

Gevelbekleding plaatsen: maak het jezelf makkelijk

clock min. reading time

Ben je van plan om je gevel aan de buitenkant te isoleren? Dan vormt buitengevelbekleding de perfecte aanvulling. Gevelbekleding in pvc of Twinson-houtcomposiet is bovendien erg makkelijk te plaatsen.

Bespaar tot 20% op energie

Je gevel isoleren is een prima idee om de energieprestaties van je woning te verbeteren. Na je dak zijn je buitenmuren namelijk de belangrijkste oorzaak van warmteverlies. Met een correcte gevelsiolatie kun je tot twintig procent besparen op energie.
Boven de laag isolatiemateriaal moet je sowieso nog een afwerkingslaag aanbrengen. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden, maar als je kiest voor gevelbekleding in pvc of Twinson-houtcomposiet, zit je sowieso goed.
Zulke gevelplanken zijn:

  • relatief dun, zodat je een extra dikke laag isolatiemateriaal kunt plaatsen
  • erg onderhoudsvriendelijk
  • verkrijgbaar in een ruim kleurenpallet

Bovendien is de plaatsing van deze gevelbekleding heel eenvoudig. Door te kiezen voor pvc of Twinson, maak je het jezelf dus extra makkelijk.

Gevelbekleding in pvc of Twinson

Deceuninck bied je verschillende soorten gevelbekleding. Afhankelijk van jouw noden kun je kiezen voor:

Gevelbekleding plaatsen: een fluitje van een cent

Om je gevel te bekleden met pvc of Twinson hoef je heus geen specialist te zijn. Enige handigheid volstaat om deze klus zelf uit te voeren. Dankzij een ingenieus en gebruiksvriendelijk tand- en groefsysteem en onzichtbare bevestigingsclips is het erg makkelijk om de panelen vast te zetten. Daarnaast heb je voor de plaatsing van de panelen enkel standaardgereedschap nodig.
Wil je meer details? Raadpleeg dan onze installatiegids in pdf of bekijk de plaatsingsvideo.
Geïnteresseerd in onze gevelplanken? Vraag gerust een gratis offerte op maat of neem contact op met een verdeler in jouw buurt.

Ontdek onze gevelbekleding