Vraag een gratis offerte

Gevel

Gesloten versus open gevelbekleding: dit moet je weten!

clock min. reading time

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of de totaalrenovatie van een bestaande woning? Dan komt vroeg of laat ook de gevel aan bod. Belangrijk daarbij is niet alleen degelijke isolatie te voorzien, maar ook kwalitatieve gevelafwerking. Want je gevel, dat is het visitekaartje van je woning. Wie kiest voor Premium gevelbekleding in Twinson houtcomposiet heeft de keuze uit twee versies: open of gesloten gevelbekleding. Ontdek hier de verschillen!

Premium gevelbekleding in Twinson: kwaliteit van de bovenste plank

Twinson houtcomposiet geeft elke gevel een kwalitatieve touch. Dankzij de unieke samenstelling van het Twinson materiaal krijgt je woning de warme uitstraling van hout, en dit zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Kortom: het beste van twee werelden. Met Twinson gevelbekleding is een gevel die tegelijk waterbestendig en rotvrij is, bovendien geen illusie meer. En de milieuvriendelijkheid, die krijg je er zomaar bovenop!

Gesloten gevelbekleding: een ademende gevel

Bij  Twinson Premium gevelbekleding heb je de keuze uit gesloten of open gevelbekleding. Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Bij de ge­velplank ‘vlak 167 Twinson’ worden vochtige lucht afgevoerd met een geïntegreerd ventilatiesysteem. Het resultaat: een gesloten gevelbekleding die ademt. Het hoeft geen betoog dat dit automatisch tot een gezonder binnenklimaat leidt.

Open gevelbekleding: een harmonieus plaatje

Spreekt de esthetiek van een open gevelsysteem je nog meer aan? Dan is de gevelplank ‘vlak open 83 Twinson’ zeker iets voor jou. Doordat de profielen naast elkaar worden gemonteerd met een kleine tussenruimte, krijgt je gevel een heel eigen look-and-feel. Ook hier gaat het om een ventilerende gevel, die perfect te combineren is met isolatie.

Isolatie en gevelafwerking: twee handen op één buik

Gevelbekleding mag natuurlijk niet worden verward met gevelisolatie, maar de twee zijn wel complementair. De fijne Deceuninck gevelsystemen zijn namelijk perfect compatibel met allerlei isolatiediktes. Bij ons gaan esthetiek en energiezuinigheid dan ook altijd hand in hand!

Helemaal overtuigd van de voordelen die Twinson houtcomposiet gevelbekleding in petto heeft? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Installers! Of Vraag een gratis staal aan!

Ontdek onze gevelbekleding