Vraag een gratis offerte

Gevel

De unieke voordelen van Twinson houtcomposiet gevelbekleding

clock min. reading time

Stel je voor: een gevel die de authenticiteit van hout uitstraalt, maar tegelijk robuust, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Met de unieke Twinson gevelbekleding is het niet langer fictie maar realiteit. Twinson combineert de voordelen van PVC én hout. Houtcomposiet gevelbekleding als trendy gevelafwerking of als onderdeel van een isolatieproject? Het is allebei mogelijk!

Houtcomposiet gevelbekleding: compatibel met verschillende isolatiediktes

Houtcomposiet gevelbekleding kan dienen als pure esthetische afwerking maar heeft ook andere troeven. Twinson gevelbekleding valt namelijk perfect te combineren met buitenmuurisolatie. Dankzij hun beperkte dikte dienen Deceuninck gevelplanken zowel als afwerkingslaag of als onderdeel van een isolatieconcept. Welk montagesysteem je ook gebruikt, de meest uiteenlopende isolatiediktes zijn mogelijk.

Door de buitenmuur te isoleren, heb je tot een kwart minder energieverlies en daalt ook je CO2-uitstoot gevoelig. De lagere energiefactuur krijg je er zomaar bij!

Authentieke houtlook, voordelen van PVC

Twinson houtcomposiet gevelbekleding is een combinatie van het beste van wat hout en PVC te bieden hebben. Met Twinson gevelbekleding behoud je de warme houttint maar word je niet geconfronteerd met de nadelen van hout. Twinson gevelbekleding is splinter- en rotvrij, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

De ene houttint is de andere niet. Bij onze houtcomposiet gevelbekleding heb je de keuze uit vier kleuren: zoethoutzwart, schorsbruin, turfbruin en leigrijs. Zo vind je gegarandeerd een geveloplossing die aanleunt bij je persoonlijke smaak!

Open versus gesloten gevelbekleding?

Twinson is beschikbaar in een gesloten gevelsysteem (vlak 167) of in een open gevelsysteem (vlak open 83). Bij de Deceuninck gevelplank vlak 167 Twinson voert een geïntegreerd ventilatiesysteem de vochtige lucht en hitte achter de gevelplanken af. Dit resulteert in een ademende gevel en draagt indirect bij tot een gezond binnenklimaat. Het vlak open 83 gevelsysteem in Twinson met open voegen tussen de panelen is bijzonder geschikt voor een doeltreffende afvoer van vocht.

Helemaal overtuigd van de voordelen die Twinson houtcomposiet gevelbekleding in petto heeft? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis staal aan!

Vind een verdeler