Vraag een gratis offerte

Gevel

6 redenen waarom Twinson ideaal is voor jouw gevelbekleding

clock min. reading time

Ben je van plan om je gevel te renoveren en te isoleren? Dan je kun je die meteen ook een compleet nieuwe look geven. Houten gevelplanken zijn erg mooi, maar vergen heel wat onderhoud en hebben nog nadelen. Gevelbekleding in de houtcomposiet Twinson vormen een meer dan waardig alternatief. We zetten de troeven even op een rijtje.

Wat is Twinson precies?

Twinson is een materiaal dat het natuurlijke uitzicht en de warme uitstraling van echt hout combineert met de vele voordelen van kunststof.
Dit composietmateriaal verenigt pvc met PEFC-gecertificeerd hout. Daardoor is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout uit bedreigde regenwouden. Het hout dat verwerkt wordt in Twinson gevelbekleding is afkomstig uit bossen die snel groeien en regelmatig herplant worden. Het certificaat geeft je de garantie dat je te maken hebt met een ecologisch verantwoord materiaal.

Gevelbekleding in Twinson

Twinson wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan terrasplanken en dakrandoversteken.
Ook voor de bekleding van je buitenmuren is Twinson het geknipte materiaal. Het vormt de perfecte aanvulling op je gevelisolatie. Gevelbekleding in Twinson heeft diverse voordelen:
1.Onderhoudsvriendelijk: in tegenstelling tot hout hoef je Twinson niet te verven of te beitsen
2.Fraai uiterlijk: Twinson heeft een heel natuurlijke look & feel en is verkrijgbaar in een ruim kleurenpallet
3.Maakt het mogelijk je gevel optimaal te isoleren
4.Ventileert de gevel
5.Snelle en makkelijke plaatsing
6.Ecologisch verantwoord

Open of gesloten gevelbekleding?

Twinson-gevelbekleding is verkrijgbaar in twee versies, elk met hun eigen voordelen:

Geïnteresseerd in Twinson-gevelbekleding voor jouw woning? Neem gerust contact op met een van onze verdelers, vraag een prijsofferte of een gratis staal aan.