Vraag een gratis offerte

Getuigenis

Dieter Vancoillie & Angelique Maertens

clock min. reading time

Vancoillie Plastics bestaat reeds 36 jaar en is een echt familliebedrijf van vader op zoon. Toen Guido Vancoillie omstreeks 1975 begon als een éénmanszaak in het zelf produceren van rolluiken, had hij maar 1 doelstelling: kwaliteit afleveren. Vlug werd zijn aanbod uitgebreid door het aan – en verkopen van PVC bekledingsprofielen, PVC buizen en toebehoren.

Rond 1993 is zoon Dieter Vancoillie meebegonnen in de zaak. De activiteit werd verder uitgebreid met de verkoop van PVC ramen en deuren en allerlei materialen voor nieuwbouw en renovatie. Steeds investeerde Vancoillie Plastics in kwaliteitsproducten van een hoge duurzaamheid, waardoor ze hun goede reputatie bij elk nieuw project in de verf kunnen zetten.

“Ook voor onze leveranciers hebben we bepaalde selectiecriteria. Sinds jaar en dag verdelen we o.a de Deceuninck producten. Voor ons is Deceuninck een Belgische partner die continu duurzaam innoveert. We volgen naast hun ramen en deuren o.a ook hun dak- en geveloplossingen, terrassen en interieurassortiment” aldus Dhr D. Vancoillie