Vraag een gratis offerte

Deuren

Zendow#neo-deuren: het toppunt van stevigheid en veiligheid

clock min. reading time

Deuren moeten aan een heleboel eigenschappen voldoen; je kiest ze dus niet even snel tussendoor. Een voordeur moet je een veilig gevoel geven en natuurlijk ook een tijdje meegaan. Met een Zendow#neo-deur zit je wat die criteria betreft alvast helemaal goed. We sommen graag nog wat meer voordelen voor je op.

Inbraakvrij

Deuren hebben niet enkel een invloed op het uitzicht van je huis, ze hebben ook een veiligheidsfunctie en moeten je woning beschermen – tegen inbrekers, bijvoorbeeld. De Zendow#neo-deuren voldoen aan de Europese veiligheidsnormen rond inbraakveiligheid. In combinatie met het juiste veiligheidsbeslag en gelaagd glas kan er geen enkele andere deur aan de sterkte van Zendow#neo tippen.

Zendow#neo: de isolatiekoning

De Zendow#neo-deuren blinken uit in isolatie. Ze zijn uitstekend thermisch en akoestisch geïsoleerd en hebben daar ook een deel van hun stevigheid aan te danken. Met zo’n deur bespaar je dus gegarandeerd op je energierekening!

Voor zijn Deceuninck Zendow#neo Standaard-deurprofielen gebruikte Deceuninck in de deurvleugel al een combinatie van schuim op basis van gerecycleerd pvc en staaldraad in plaats van gegalvaniseerd staal om superieure thermische isolatieprestaties te kunnen voorleggen. Bij de Deceuninck Zendow#neo Premium-deurserieworden zowel in het deurkader als in de deurvleugel schuim en staaldraad toegepast, waardoor deze serie, in combinatie met het juiste glas of de juiste isolatiepanelen die binnen de deurvleugel worden toegepast, zelfs isolatiewaarden tot Ud 0,85 W/m²K kan voorleggen.

Voor ieder wat wils

Denk je dat het moeilijk is om een deur te vinden die aan jouw eisen voldoet? Dan ken je de Zendow#neo-deuren nog niet. Klassiek of eerder modern? Je vindt gegarandeerd een deur die aan jouw smaak beantwoordt. Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uv-bestendige en vuilafstotende folie of voor een deur afgewerkt met een fijne korrelstructuur.

Ben je ook onder de indruk van de vele voordelen die de Zendow#neo-deuren bieden? Breng dan een bezoek aan een van onze verdelers!