Vraag een gratis offerte

Deuren

Woningrenovatie: welke ramen en deuren genieten de voorkeur?

clock min. reading time

Een geslaagde woningrenovatie is het resultaat van doordachte keuzes op het vlak van smaak, comfort en budget. Wil je je woonkwaliteit naar een hoger niveau tillen, dan is het zaak om het ultieme evenwicht te vinden tussen deze drie criteria. Cruciaal daarbij zijn je ramen en deuren. Die hebben niet alleen een grote impact op je comfort, maar ook op je energierekening en de look-and-feel van je gevel. Ontdek hier welke factoren doorslaggevend zijn bij de aankoop van nieuwe ramen en deuren.

Ga voor topcomfort

Een eerste belangrijk criterium bij elke woningrenovatie is comfort. En dan hebben we het niet over de binnenhuisinrichting, maar over de basis: een goed geïsoleerde woning die in de winter de warmte binnenhoudt en in de zomer de warmte buitenhoudt. Dat is alleen mogelijk met kwalitatieve, hoogisolerende ramen. De PVC ramen en deuren van Deceuninck laten alvast niets aan het toeval over.

Een blik op de U-waarden, die vertellen hoeveel warmte door een wand of raam verloren gaat, zegt genoeg. Het Deceuninck Zendow#neo raam- en deursysteem haalt in combinatie met hoogrendementsbeglazing gemakkelijk een Uw van 1,2 W/m²K. Met de Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing zijn nog lagere waarden mogelijk, tot Uw 0,65 W/m²K.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Ramen en deuren voor stijlpuristen

Als het gaat om onze eigen woning, hebben we – terecht – strenge eisen op het vlak van afwerking en stijl. We hebben een bepaald ideaalbeeld voor ogen en trachten dat zo veel mogelijk te benaderen. Dankzij talrijke innovaties in de wereld van ramen en deuren is onze drang naar perfectie geen ijdele hoop meer. Op zoek naar hoogisolerende PVC-ramen die toch een authentieke, klassieke uitstraling hebben? Dan zijn onze Autentica-ramen iets voor jou. Of wat dacht je van rondom rond gekleurde PVC-ramen?

Lijken deze innovatieve raamprofielen je woningrenovatie wel op het lijf geschreven? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?