Vraag een gratis offerte

Deuren

Witte ramen en deuren in PVC voor een frisse woning

clock min. reading time

Als je op het punt staat om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen, geniet je binnenkort van heel wat extra comfort. Tenminste, als je erin slaagt te kiezen uit het uitgebreide kleurenaanbod. Behoort wit bijvoorbeeld tot de mogelijkheden? Laat je overtuigen door deze sterke voordelen van witte ramen en deuren.

Het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat

Met een zwarte T-shirt de deur uitgaan als het 30 °C is? Geen goed idee! Zwart absorbeert namelijk zonnestralen, waardoor je het extra warm zult hebben. Witte kledij daarentegen weerkaatst de zon, en dat principe geldt ook voor je ramen en deuren. Wit buitenschrijnwerk houdt de hitte buiten, waardoor je woning binnen net iets frisser blijft – zeker als je daarenboven voor isolerende ramen en deuren in PVC kiest.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Tijdloos en elegant

Als je door de stad loopt, merk je dat heel wat huizen en appartementen witte ramen en deuren hebben. Logisch, want wit gaat nooit uit de mode. Bovendien geeft de kleur je woning niet alleen fris binnenklimaat, maar ook een frisse uitstraling. Wit past mooi bij elke gevel – van een ruwe baksteen tot een gezandstraalde grijze gevel – en doet het buitenschrijnwerk eruit springen, zonder alle aandacht naar zich toe te trekken.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Witte ramen en deuren in PVC

Twijfel je vervolgens nog over het materiaal waarin je je witte ramen en deuren het best laat uitvoeren? Houten buitenschrijnwerk heeft zijn charme, maar vergt heel wat onderhoud. Kies dan liever voor ramen en deuren in PVC met een witte houstructuur. PVC brengt namelijk enkele praktische voordelen met zich mee. We gaven bijvoorbeeld al aan dat ramen en deuren in PVC uitstekend isoleren. Dat hebben ze te danken aan de thermische onderbreking en de slimme isolatiestrip in de raamprofielen. Daarnaast zijn de PVC-ramen en -deuren van Deceuninck weerbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en inbraakwerend.
Interesse in de praktische ramen en deuren van Deceuninck? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!