Vraag een gratis offerte

Deuren

Wat je nog niet wist over PVC ramen en deuren

clock min. reading time

Dat PVC ramen en deuren je woning op-en-top energiezuinig maken is allang geen geheim meer. En ook de interessante prijs-kwaliteitverhouding is intussen genoegzaam bekend. Toch is de kans groot dat je nog niet van álle voordelen van PVC ramen en deuren op de hoogte bent. Ontdek hier alle minder bekende maar daarom niet minder belangrijke voordelen!

Ook PVC ramen en deuren stralen authenticiteit uit

Als het gaat over ramen of deuren, wordt bij authenticiteit in de eerste plaats aan hout gedacht. Maar ook raam- of deurprofielen in PVC staan garant voor een natuurlijke look-and-feel en zijn lang niet meer het kleine broertje van houten profielen. De tijd dat PVC-ramen alleen verkrijgbaar waren in een blinkend witte en goedkoop ogende uitvoering is dan ook voorgoed voorbij.

Wil je een woning die hedendaags comfort aanbiedt maar tegelijk de grandeur van vroeger uitstraalt? Dan zijn Autentica-ramen zeker iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in vier aantrekkelijke stijlen:

  • Baroc: verzonken ramen
  • Renaissance: ramen met vooruitspringende balken
  • Romantic: ramen met kruisvorm

Pvc ramen stralen een moderne look uit

Vroeger waren pvc ramen en deuren gekend om brede profielen die er niet strak en zwaar toonde. Qua strakke looks won aluminium ramen altijd tot op vandaag. Met onze gloednieuwe Elegant reeks waren pvc profielen nog nooit zo modern en minimalistisch. Met Elegant wijzigt Deceuninck definitief de perceptie van pvc. Dat verhaal werd intussen bekrachtigd met meerdere internationale prijzen: we ontvingen voor Elegant reeds een German Design AwardRed Dot Award en Designregio Kortrijk Award.” Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen? Ontdek het met Swindow: Swipe Your Window.

Ontdek Elegant

Kleur als ultieme troef

We haalden het hierboven al even aan. PVC hoeft geen synoniem te zijn met blinkend witte raamprofielen. Integendeel, PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in prachtige, tijdloze kleuren. Daarbij heb je de keuze tussen verschillende uitvoeringen: coating, folie of gekleurd in de massa.

Wie kiest voor coating, heeft de mogelijkheid om pvc ramen te combineren met onze aluminium ramen en deuren via onze smart colours gamma.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Ook PVC is volledig recycleerbaar

Jawel, ook PVC-ramen zijn een honderd procent duurzaam product. PVC is een waardevol materiaal en hoort niet thuis op het stort of in de verbrandingsoven. Bij Deceuninck recycleren we oude ramen en deuren integraal in onze recyclingfabriek in Diksmuide. Op die manier is onze productiekringloop volledig gesloten!

Hebben de unieke kwaliteiten van PVC ramen en deuren ook jou overtuigd? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Toch niet overtuigd van pvc ramen en deuren? Dan kan je ook steeds ons gamma aluminium ramen en deuren hier bewonderen.