Ook tijdens deze uitzonderlijke periode staan onze partners tot uw dienst. Zij blijven uw offerteaanvragen verwerken en geven u graag de nodige informatie over uw (ver)bouwproject.

Deuren

Waarom deuren in pvc altijd een goed idee zijn

Sta je op het punt om nieuwe buitendeuren te kopen? Dan heb je alvast één zekerheid: als je kiest voor deuren in pvc profiteer je van enkele straffe praktische en esthetische voordelen. We halen er een paar uit om onder de loep te nemen. 

Nieuwe deuren kiezen

Bij de aankoop van nieuwe deuren hou je rekening met tal van factoren. Er is het uitzicht, de isolatiewaarde, de afwerking, de prijs-kwaliteitverhouding … Het materiaal van de deurprofielen is bepalend voor al die criteria, wat de keuze natuurlijk extra belangrijk maakt. Het is dus cruciaal dat je op voorhand voldoende informatie inwint.

Uitstekende energieprestaties

Het grootste voordeel van pvc is misschien wel de onovertroffen isolatie. Bij de Zendow#neo-deuren van Deceuninck zorgt een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim voor uitstekende thermische prestaties en bij de Zentrada-deuren garandeert isolerend PU-schuim een U-waarde tot 0,66 W/m2K. Maar de deuren isoleren evengoed akoestisch, waardoor je – in combinatie met een uitstekende isolatie van je muren, dak, en vloeren – van een heerlijk stille woning geniet. Houten deuren isoleren ook goed, maar vergen in tegenstelling tot kunststoffen deuren dan weer veel onderhoud.

Voel je altijd veilig dankzij deuren in pvc

Iedereen zou zich altijd veilig moeten voelen in zijn woning, maar helaas brengen ongenode gasten dat gevoel van geborgenheid soms in het gedrang. Gelukkig zijn deuren in pvc een inbraakveilige keuze, aangezien ze versterkt worden met de unieke Linktrusion-technologie.

Jouw smaak, jouw keuze

Tot slot is pvc een bijzonder veelzijdig materiaal, omdat het in vergelijking tot andere kunststoffen erg makkelijk te bewerken is. Daardoor kan Deceuninck je een uitgebreid aanbod afwerkingen en kleuren aanbieden. Zo heb je de keuze uit tientallen afwerkingen, waaronder pvc-deuren met houtreliëf. Ideaal voor wie gek is op hout, maar liever niet te veel bezig is met het onderhoud van zijn deuren.
Ben je overtuigd van de voordelen van pvc? Geweldig! Win je toch liever nog wat informatie in? Neem dan gerust contact op met een van onze verdelers.