Vraag een gratis offerte

Deuren

Wat is het verschil tussen gewone deuren en Elegant deuren?

clock min. reading time

Deuren zijn allerminst een bijkomstigheid in je woning. Ze hebben een ontegensprekelijke invloed op het uitzicht van je gevel, zijn een belangrijke dam tegen inbrekers én ze vormen een cruciale schakel in de energie-efficiëntie van je woning. Op zoek naar deuren die uitstekende prestaties kunnen voorleggen en ook nog eens elegant afgewerkt zijn? Dan moet je dringend de troeven van onze Zendow#neo-deuren ontdekken. We lijsten ze voor je op!

Topisolatie en stevigheid als handelsmerk

Als er één criterium is waarin onze Elegant reeks excelleert, dan is het wel de uitstekende thermische en akoestische isolatie gekoppeld aan een grote stevigheid. Die is te danken aan verschillende innovaties:

  • door staal te vervangen door staaldraad en pvc-hardschuim, zoals het geval is bij de Standaarduitvoeringen van Deceuninck, gaan de isolatieprestaties met 30% de hoogte in. Bij Elegant ThermoFibra Infinity blijft het kaderprofiel gelijk, maar wordt het opendraaiende vleugel continu ondersteund door structurele glasvezels. Dit komt uiteraard de rigiditeit ten goede.
  • de unieke ThermoFibra technologie combineert zowel in het kader als in de vleugel staaldraad en pvc-hardschuim (standaarduitvoering). Bij  Elegant ThermoFibra Infinity wordt de opendraaiende vleugel versterkt door ononderbroken structurele glasvezels, wat garant staat voor een uitstekende rigiditeit en indrukwekkende isolatie. Dankzij de continue glasvezels kunnen ook grotere deuren makkelijk gefabriceerd worden.

Elegant PVC deur

pvc deuren voor elke smaak

Een Elegant pvc deur die perfect in de lijn ligt van je persoonlijke smaak? Geen probleem! Klassiek of eigentijds, met of zonder zij- of bovenlicht, afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen: het brede Deceuninck-gamma overtreft alle verwachtingen.  Ook op het gebied van afwerking zijn er tal van mogelijkheden:

  • in de massa gekleurd.
  • afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of met de unieke coatingtechnologie van Deceuninck.
  • afgewerkt met een fijne korreling of mat satijn gekleurd.

Ontdek onze kleurencollectie

Onder de indruk van onze hoogisolerende Elegant deuren? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Liever eerst wat meer informatie?

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator