Vraag een gratis offerte

Deuren

Op zoek naar stijlvolle deurpanelen?

clock min. reading time

Aan nieuwe deuren stel je hoge eisen. Uiteraard hecht je groot belang aan de thermisch isolerende eigenschappen, het comfort en de veiligheid, maar het oog wil ook wat.

Functioneel én esthetisch

Onze pvc deuren maken gebruik van de unieke Linktrusion-technologie, wat betekent dat PU-schuim gecombineerd wordt met glasvezels en staaldraad voor extra stevigheid. De warmtedoorgangscoëfficiënt (Ud) van het kader en het deurpaneel met geïntegreerd stalen blad bedraagt maar liefst 0,66 W/m²K.
De deuren worden op maat gemaakt, met een maximale afmeting van 2240 x 1021 mm voor het deurpaneel.

Zes verschillende deurpanelen

Bovenop die uitstekende technische eigenschappen, heeft de pvc-deur je ook een bijzonder stijlvolle look te bieden.

Deze zes verschillende designs zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan tijdloze kleuren en afwerkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze kleurencollectie of ga aan de slag met onze kleurensimulator. Je kunt kiezen voor een eenzijdige coating of voor een deur die unicolour rondom rond gecoat wordt.
Ben je geïnteresseerd in onze pvc-deuren en wil je graag meer informatie? Download de gratis brochure hier. Al overtuigd? Vraag gerust een prijsofferte of neem contact op met een van onze dealers in jouw buurt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator