Vraag een gratis offerte

Deuren

Een tijdloze, moderne of retrovoordeur: kies de stijl die jij wilt

clock min. reading time

Je voordeur is een van de meest opvallende elementen van je gevel. Aangezien een voordeur zo bepalend is voor de look van je woning, besteed je dus maar beter genoeg aandacht aan de keuze van het juiste exemplaar. Bij Deceuninck kun je terecht voor voordeuren in de meest uiteenlopende stijlen: tijdloos, modern of retro. Je vindt in ons assortiment gegarandeerd de geknipte voordeur voor jouw woning.

Een voordeur van hoge kwaliteit

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. En die worden voor bezoekers al meteen duidelijk op het moment dat ze voor de voordeur staan. De ene huiseigenaar kiest resoluut voor een strakke, eigentijdse look, terwijl iemand anders een retrovoordeur leuker vindt.
Deceuninck heeft twee types deuren in zijn assortiment: de Elegant deuren in pvc en de Decalu deuren in aluminium. Beide zijn volledig naar wens personaliseerbaar en verkrijgbaar in een enorm ruim gamma aan fraaie kleuren en afwerkingen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Configureer het zelf met onze ramen & deuren configurator – Winspirator.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Pvc: ook perfect geschikt voor een retrovoordeur

Misschien lijkt het wat vreemd om voor een rustieke woning een retrovoordeur in een eigentijds materiaal als pvc te kiezen. Toch is dit net bijzonder slim: zo combineer je de look van jouw keuze met alle voordelen die pvc te bieden heeft. Wist je trouwens dat je pvc kunt verkrijgen in een nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden houtlook?

Een voordeur van hoge kwaliteit

Want uiteraard is het esthetische aspect maar een van de vele elementen die je beoordeelt als je een nieuwe voordeur wil kopen. Let zeker ook op deze kwaliteitscriteria:

  • Een optimale thermische én akoestische isolatie.
  • Extra versterkingen om potentiële inbrekers te ontmoedigen.
  • Duurzame materialen, die weinig onderhoud vergen en bovendien honderd procent recycleerbaar zijn.
  • Een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Kies je voor een voordeur van Deceuninck, dan zit je gegarandeerd goed. Onze deuren voldoen aan alle bovenstaande criteria. Zo geniet je jarenlang van een optimaal comfort én van een prachtige voordeur in de stijl van jouw keuze.
Geïnteresseerd? Vraag snel een gratis prijsofferte aan of neem contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.