Vraag een gratis offerte

Deuren

Snel van je woning naar je tuin: via een schuifraam natuurlijk

clock min. reading time

Wie houdt van de natuur en het buitenleven haalt vast veel plezier uit een schuifraam. Je kunt vlotjes van je woning naar je tuin, en dat is handig in tal van situaties. Ontdek hier alle voordelen van een stijlvol schuifraam aan je woning!

Haal het meeste uit je tuin met een schuifraam

Ben je ook zo gek op je tuin of terras? Dan ben je in de zomer waarschijnlijk meer buiten dan binnen te vinden. Je kunt je schuifraam wagenwijd openzetten, waardoor de tuin een verlengde van je woning wordt. Zo loop je tijdens een etentje onder vrienden makkelijk met de drankjes en hapjes over en weer naar je tuin.
Maar met een schuifraam geniet je ook in de koudere maanden optimaal van je tuin. Zo zie je de planten en bomen elk seizoen van kleur veranderen en voel je van achter het raam de zon op je gezicht. Kortom, de grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Talloze praktische voordelen

Het buitengevoel is niet de enige troef van een schuifraam. Het maakt je leven ook een stuk praktischer. Zo kun je de eettafel bijvoorbeeld makkelijk naar buiten dragen voor meer zitplaats, zoveel verluchten als je wil of je hond vlotjes binnen een buiten laten voor een spontane wandeling in de tuin.
Maar wist je dat een schuifraam ook plaatsbesparend is? Er klappen geen ramen of deuren naar binnen, waardoor je ook geen spullen van de vensterbank moet halen wanneer je even wat frisse lucht wil. Tot slot heb je met een schuifraam ook minder nood aan artificieel licht. Er komt een pak meer licht binnen dan bij normale ramen – en dat heeft een positieve invloed op je humeur!

Ontdek Elegant
Ontdek Decalu

Welk type schuifraam kies jij?

Of er een schuifraam is dat bij je woning past? Natuurlijk! Deceuninck heeft een uitgebreide waaier natuurlijke en tijdloze kleuren. Bekijk hier de kleurencollectie van Deceuninck. Daarnaast zijn de pvc-schuiframen van Deceuninck ook inbraakveilig en perfect wind- en waterdicht.
Wil jij ook optimaal genieten van je tuin met een schuifraam? Vind een verdeler in de buurt of vraag een gratis prijsofferte aan.

Vind een verdeler