Vraag een gratis offerte

Deuren

Schuifdeuren op maat: in pvc natuurlijk

clock min. reading time

Schuifdeuren zijn een groot gemak: niet alleen zorgen ze voor extra lichtinval in je woning, ze vormen ook de perfecte overgang van je woonkamer naar je tuin of je terras. Wil je schuifdeuren op maat laten maken? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres.

Meer dan een esthetische meerwaarde

In eigentijdse architectuur speelt natuurlijk licht een hoofdrol. Wie bouwt of verbouwt, kiest dan ook almaar vaker voor grote glaspartijen. Wil je die esthetische meerwaarde ook aan comfort koppelen, kies dan voor schuifdeuren op maat in pvc. Daarmee kun je niet alleen grote oppervlakken overspannen, je bent ook verzekerd van een uitmuntende thermische en akoestische isolatie.
Daarnaast garanderen schuifdeuren in pvc ook een perfecte wind- en waterdichtheid. Hoogkwalitatieve dichtingen vermijden dat er water binnensijpelt. Beslag in pvc beschermt ook tegen corrosie. Schuifdeuren in pvc zijn dan ook ontworpen om moeiteloos de tand des tijds te doorstaan.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Een kwalitatieve afwerking

Kies je voor de pvc-schuifdeuren op maat van Deceuninck, dan zit je gegarandeerd goed. Onze Monorail-schuifdeuren zijn verkrijgbaar in tal van stijlvolle kleuren. Je vindt zeker een afwerking die perfect aansluit bij de algemene look van je gevel. Rustiek of eigentijds: er is gegarandeerd een tint naar jouw smaak beschikbaar.

Nog een troef: de railsystemen van onze schuifdeuren zijn extra versterkt met staal. Dat geeft de constructie een enorme vormvastheid. Zelfs als inbrekers bijzonder driest te werk gaan, hebben ze geen schijn van kans. Wees dus gerust: je veiligheid is gegarandeerd.
Ten slotte wijzen we je ook nog graag op de lage drempel van onze schuiframen: die maakt het bijzonder makkelijk om binnen en buiten te stappen.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Schuifdeuren op maat bestellen

Wil je ook in jouw woning graag schuifdeuren op maat? Aarzel dan niet om een gratis prijsofferte aan te vragen. Of neem voor meer informatie gerust contact op met een verdeler in jouw buurt.

Vind een verdeler