Vraag een gratis offerte

Deuren

Schuifdeuren: de perfecte overgang van je woning naar je tuin

clock min. reading time

Iedereen die er een heeft, zal het beamen: een tuin is een grote zaligheid. Van een mooi onderhouden tuin geniet je trouwens niet alleen buiten, maar ook binnen. Tenminste, als je een goed uitzicht hebt op al dat fraaie groen. Schuifdeuren zijn dan ideaal: niet alleen waan je je door de grote glaspartijen permanent tussen de bloemen en de planten, ze vormen ook de perfecte overgang naar buiten: in een mum van tijd sta je in je geliefde tuin.

De drempel tussen binnen en buiten verlagen

De tijd dat je huis en je tuin twee strikt gescheiden werelden waren, ligt al ver achter ons. Vandaag proberen architecten en huiseigenaars net om de drempel tussen binnen en buiten zo laag mogelijk te houden. Met schuifdeuren is dat een fluitje van een cent: je creëert makkelijk een vlotte overgang tussen enerzijds je keuken, je woonkamer of je aanbouw en anderzijds je tuin.
Kies je voor schuiframen in aluminium of schuifdeuren in pvc, dan kun je bovendien de kleur van je deuren perfect afstemmen op je tuin én op je interieur. Pvc of aluminium is namelijk verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Check dan de kleurencollectie of probeer onze kleurensimulator eens uit.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Geniet van invallend zonlicht

Een vlotte toegang tot je tuin is natuurlijk niet de enige reden waarom je schuifdeuren installeert. De grote glaspartijen zorgen ook voor natuurlijk licht in huis. En dat is uiteraard een heuse aanrader. Natuurlijk licht geeft je een energieboost en drukt bovendien je energiefactuur – je moet namelijk minder vaak de lampen aanknippen.
Daarnaast bieden pvc-schuifdeuren tal van andere interessante voordelen:

  • Ze bieden een uitstekende thermische én akoestische isolatie.
  • Ze garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid.
  • Ze zijn standaard versterkt om inbrekers geen schijn van kans te geven.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Schuifdeuren voor een riant zicht op je tuin

Wil je ook binnen optimaal genieten van je tuin? Ben je overtuigd van de vele voordelen van pvc-schuifdeuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze verdelers. Of vraag een gratis offerte op maat.

Vind een verdeler