Vraag een gratis offerte

Deuren

PVC schuifdeuren: dit zijn de vijf grootste voordelen!

clock min. reading time

Hou jij ook zo van zon en natuurpracht? Dan zijn PVC-schuifdeuren iets voor jou. Met een schuifdeur wordt je tuin het verlengde van je interieur. Zo krijg je het beste van twee werelden: optimaal uitzicht op het buitenleven en maximale lichtinval binnen. In combinatie met een mooi design en gebruikscomfort bezorgen PVC-schuifdeuren je het wooncomfort dat je verdient!

PVC-schuifdeuren: licht en zicht

PVC-schuifdeuren hebben alles in huis om winter én zomer aangenaam te maken. Het grote glasformaat zorgt er immers voor dat je het minste streepje zonlicht opvangt. De Monorail-schuifdeuren van Deceuninck zijn tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog. Het resultaat is een nog ruimer uitzicht op de tuin en nog meer lichtinval binnen.

PVC-schuifdeuren: enorm gebruiksgemak

Bij PVC-schuifdeuren heb je de keuze uit twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren, gewone schuifdeuren of een hefschuifdeur, afhankelijk van wat jij het mooiste en het gemakkelijkste vindt. Schrik om over de dorpel te vallen? Geen nood, met een verlaagde aluminium dorpel met thermische onderbreking stap je zonder enig probleem binnen en buiten.

PVC-schuifdeuren: uitstekende isolator

PVC-schuifdeuren zouden geen PVC-schuifdeuren zijn, mochten ze niet uitstekend isoleren. De isolerende kracht van dit materiaal wordt nog eens versterkt door meerkamerprofielen en multifunctionele dichtingen. De Monorail LS is combineerbaar met glas tot 54 mm dik, goed voor een aanzienlijk isolatiepotentieel.

PVC-schuifdeuren houden inbrekers buiten

Je maakt je PVC-schuifdeur zo inbraakwerend als je zelf wil. Tip: kies voor veiligheidsbeslag met meerpuntsluitingen op drie of vijf plaatsen. Om je schuifdeur te openen, heb je de keuze uit een kruk, een sleutel of een verzonken komgreep.

PVC-schuifdeuren staan voor subtiel design

Typisch voor het design van een Monorail-schuifdeur zijn de licht afgeronde hoeken en de smalle, elegante profielen. De kleuren kan je helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Van crème wit tot gouden eik, alles is mogelijk. De Deceuninck schuifdeuren zijn zo ontworpen dat ze harmonieus samengaan met de rest van je interieur. Dankzij de hoge uv-bestendigheid behouden je schuifdeuren te allen tijde hun frisse kleur!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator