Vraag een gratis offerte

Deuren

PVC ramen en deuren van Deceuninck: ISO-gecertificeerde topkwaliteit

clock min. reading time

Als je investeert in ramen en deuren, wil je natuurlijk waar voor je geld: ramen die uitstekend isoleren, een lust voor het oog zijn en járen meegaan. Wel, laat dat nu net de specialiteit zijn van Deceuninck. Onze strenge interne kwaliteitscontroles staan garant voor hoogwaardige eindproducten die vaak beter scoren dan de huidige kwaliteitsnormen. Ontdek hier hoe we als ISO-gecertificeerd bedrijf het verschil maken.

Deceuninck: een ISO-gecertificeerde onderneming

Net als jij willen we dat de kwaliteit van onze PVC ramen en deuren onfeilbaar is. Daarom is een geïntegreerd kwaliteitszorgsysteem voor ons een prioriteit. Strenge interne kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat we zonder problemen onze ISO-certificaties behalen:

  • ISO 9001: bewijst de degelijkheid van ons kwaliteitsmanagementsysteem.
  • ISO 14001: toont aan dat we de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering beheersen en waar mogelijk verminderen.

De experts van het Deceuninck-lab monitoren dagelijks de kwaliteit van onze PVC-profielen. Zowel de grondstoffen, de afgewerkte raam- en deursystemen als de geëxtrudeerde profielen worden onder de loep genomen. Daarnaast worden op regelmatige tijdstippen dimensies, kleuren, thermische stabiliteit, krimp, slagvastheid en hoeklassterkte (ramen) aan een kwaliteitscontrole onderworpen. Ten slotte worden afgewerkte ramen en deuren getest op luchtdichtheid, windweerstand en waterdichtheid.

Méér dan standaardkwaliteit

Dat we onze producten altijd laten certificeren, toont aan dat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Zeker omdat deze certificaties geen wettelijke verplichting zijn. Onder meer volgende goedkeuring zijn voor ons een must:

CE-markering: een wettelijke vereiste

Uiteraard zijn onze producten ook in lijn met de CE-markering, die door de Europese Unie (EU) wordt opgelegd. Het CE-merk is een bevestiging dat het product of pakket van de producent in overeenstemming is met de Europese richtlijn 89/106/EEG (bouwproductenrichtlijn). Onze technische goedkeuringen gaan nog een stap verder: het zijn extra kwaliteitseisen die op louter vrijwillige basis aan producten worden opgelegd.

Wil je de hoge kwaliteit van onze producten aan den lijve ondervinden? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator