Vraag een gratis offerte

Deuren

Nieuwe voordeur kopen? Ga voor prijs-kwaliteit

clock min. reading time

Je huis mag dan nog zo mooi zijn, een stijlvolle voordeur maakt het plaatje pas écht compleet. De stijl en het materiaal van je voordeur zijn natuurlijk de topprioriteit, maar waarschijnlijk laat ook het prijskaartje je niet koud. Gelukkig zijn er heel wat oplossingen op de markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij geven je enkele aandachtspunten mee!

Kies materiaal dat een eeuwigheid meegaat

Natuurlijk moet het materiaal van je voordeur er goed uitzien, maar de kwaliteit van het materiaal is minstens zo belangrijk. Neem nu een houten voordeur: hout heeft een charmante uitstraling, maar is niet goed bestand tegen weersinvloeden. Daardoor riskeer je dat een houten voordeur er al snel afgeleefd uitziet. Een kunststof voordeur is dan een verstandigere keuze. De pvc-voordeuren van Deceuninck vergen bijvoorbeeld weinig onderhoud en zijn jarenlang kleurvast. De innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht namelijk in plaats van het te absorberen.

Zorg ervoor dat je nieuwe voordeur goed isoleert

Kwaliteit uit zich niet alleen in een stevig materiaal – de voordeuren van Deceuninck zijn bijvoorbeeld zo sterk dat inbrekers geen schijn van kans maken. Ook de isolatieprestaties van het materiaal zijn doorslaggevend. Dankzij een degelijke isolatie geniet je ’s zomers van een lekker koele woning, en blijft ’s winters alle warmte binnen, waardoor je minder moet verwarmen. Goed voor je comfort én je portemonnee dus. Zo zijn de Zentrada-deuren uit pvc uitgerust met isolerend PU-schuim met een hoge isolatiewaarde, wat betekent dat ze uitblinken op vlak van thermische prestaties.

Ontdek Elegant

 

 

De perfecte kleur is goud waard

Ten slotte zou het zonde zijn om te settelen voor een voordeur in een kleur die toch niet helemaal is wat je voor ogen had. Daarom kies je maar beter voor een leverancier met een uitgebreid aanbod kleuren. De voordeuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar eenzijdig, tweezijdig of integraal gekleurd. Naast de standaardkleuren heb je ook de keuze uit metallic tinten en een natuurlijke houtlook, ideaal voor wie droomt van een houten voordeur, maar niet wil inboeten op kwaliteit. Gebruik de kleurensimulator om de perfecte tint voor je voordeur te vinden!
En het beste van al: de voordeuren van Deceuninck zijn bijzonder betaalbaar. Vraag gerust een offerte aan!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator