Vraag een gratis offerte

Deuren

Nieuwe achterdeur kopen: hou rekening met deze aandachtspunten!

clock min. reading time

Een achterdeur bevindt zich misschien niet op de meest opvallende plek in je woning maar is daarom niet minder belangrijk. Hij bepaalt mee de look van je zij- of achtergevel en heeft een grote impact op de isolatiewaarde en inbraakveiligheid van je woning. Wie een nieuwe achterdeur wil kopen, houdt daarom maar beter rekening met enkele aandachtspunten. Ontdek ze hier!

Zeg nee tegen inbrekers met een inbraakwerende achterdeur

Inbrekers gaan altijd op zoek naar de zwakke plekken in je woning. Bij veel huishoudens is dat de achterdeur. Het is dan ook een van de eerste schakels die inbrekers zullen proberen te doorbreken. Geef dieven geen kans en kies voor een inbraakwerende achterdeur! Achterdeuren uit PVC doen het op dat vlak uitstekend. Ze zijn bijzonder stevig en scoren in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag prima op tests rond inbraakveiligheid. Tip: Geef de voorkeur aan een cilinderslot of een drie- tot vijfpuntsluiting!

Onze deuren in pvc zijn helemaal conform de Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid. De profielen zijn versterkt en de sluitplaten beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buitenhoudt. Elegant deuren met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas bieden zo langer weerstand dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn. Bekijk hier het filmpje dat de lange weerstand mooi illustreert:

Kies voor een isolerende achterdeur uit PVC

In veel woningen ontsnapt vandaag veel warmte langs slecht isolerende deuren. Door te opteren voor eenachterdeur uit PVC maak je komaf met dit onnodige energieverlies en zal je energiefactuur snel dalen. PVC deurprofielen zijn energiezuinig en kunnen een lage U-waarde voorleggen. Op die manier komen ze zowel je eigen comfort en budget als het milieu ten goede. Elegant deuren zijn bovendien niet alleen een uitstekende thermische isolator, ze houden ook het geluid buiten.

Koppel topkwaliteit aan topdesign

Waarom een keuze maken tussen esthetiek en comfort als er achterdeuren bestaan die het beste van twee werelden combineren? Een moderne achterdeur is immers naast isolerend en inbraakwerend ook een lust voor het oog! Of u nu voor een standaard PVC deur of een schuifdeur kiest, ons volledige gamma staat voor slimme kleuren, hedendaagse lijnen die bij alle stijlen passen, maatwerk (in de draairichting die u kiest, met of zonder hor) en een mooie prijs-kwaliteitsverhouding, … Zo vindt iedereen zijn gading!

Zijn onze kwalitatieve PVC-achterdeuren iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!

Achterdeur uit aluminium of pvc configureren

Benieuwd hoe je nieuwe aluminium achterdeur of pvc achterdeur eruit zal zien in een specifieke woonstijl of type kleur? Ontdek het met onze ramen- en deurenconfigurator Winspirator. Daar kan je eenvoudig verschillende achterdeuren configureren. Zo heb je steeds keuze uit verschillende opstellingen zoals halfvolle deur, volle deur of een achterdeur volledig in glas. Via onze configurator heb je keuze uit meer dan 40 kleuren en kan je zien hoe je deur eruit kan zien via binnen- en buitenzijde.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator