Vraag een gratis offerte

Deuren

Modern wonen met de perfecte ramen en deuren

clock min. reading time

Een moderne woning impliceert ontegensprekelijk veel lichtinval, open ruimtes en gedurfde stijlkeuzes. Zo’n interieur vormgeven en inrichten is niet gemakkelijk: je moet een evenwicht vinden tussen licht en ruimte enerzijds, en huiselijkheid en gezelligheid anderzijds. Dat kan je doen door te spelen met kleur en materiaal. Ramen en deuren  bepalen mee de sfeer in je moderne woning. Bij Deceuninck vind je een grote keuze aan pvc-ramen en -deuren, perfect om jouw interieur de gewenste uitstraling te geven. Daarbij zijn deze ramen en deuren stevig en onderhoudsvriendelijk, en voldoen ze aan de isolatienormen.

Ramen: veel lichtinval, hoge isolatiewaarde

Grote glaspartijen trekken veel natuurlijk daglicht naar binnen. Bij Deceuninck vind je pvc-ramen van maar liefst 2,5 op 1,15 meter – een stuk hoger dan de standaard ramen die van buiten de Benelux komen. Deze kunststof ramen zijn hoog en elegant, maar ook ijzersterk. Belangrijk is de isolatiewaarde van deze pvc-ramen. Dubbel glas is tegenwoordig de norm, driedubbel glas is echter geen overbodige luxe. Bekijk ook zeker de Premium pvc-ramen:  ze overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen, scoren uitmuntend op het vlak van geluidsisolatie en zijn beschikbaar in een gamma van tijdloze, natuurlijke kleuren.20

Modern wonen: weinig deuren, hoge kwaliteit

Om het ruimtegevoel te behouden, wil je misschien zo weinig mogelijk deuren in je moderne interieur. Deceuninck biedt prachtige oplossingen voor het aankleden en beveiligen van de buitenkant van je moderne woning: hoogwaardige pvc-deuren, thermisch en akoestisch geïsoleerd en extra inbraakveilig, want versterkt met gegalvaniseerd staal. Glazen schuifdeuren zijn dan weer de ideale link tussen je moderne interieur en je tuin of terras. De hoge schuifdeuren van Deceuninck, met quasi onzichtbare profielen, zorgen ervoor dat je altijd kan genieten van je buitenruimte, ook bij slecht weer.

Kies voor pvc bij het aankleden van jouw moderne woning. Vind een erkend Deceuninck-verdeler in je buurt.