Vraag een gratis offerte

Deuren

Met onze nieuwe deuren haal je nóg meer uit je interieur

clock min. reading time

Doe jij ook liever geen toegevingen als het aankomt op isolatie? Dan is het zaak om de beste materialen in huis te halen en te investeren in innovatie. En dan hebben we het niet alleen over je dak, muren of ramen, maar ook over je deuren. Met de nieuwe Elegant deurprofielen van Deceuninck laat je alvast niets aan het toeval over. Ze zijn voorzien van de unieke ThermoFibra-technologie die eerder al hoge ogen gooide bij onze Elegant ThermoFibra Infinity raamserie. Alle Elegant deuren en Decalu deuren combineren stijl en comfort met veiligheid en isolatie.
Ontdek hieronder alle details!

ThermoFibra-technologie: instant meerwaarde

Onze nieuwe reeks deurprofielen kunnen uitgerust zijn met ThermoFibra-technologie. Lees hier waarom je Elegant ramen en deuren beter kiest met Thermofibra technologie:

  • Energie-efficiëntie: de ThermoFibra-technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde thermische isolatie.
  • Rigiditeit en maximale afmetingen: door binnen de ThermoFibra-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen we probleemloos grote, stevige deuren fabriceren, met nog meer comfort als gevolg.

Pvc deurprofielen: inwendige kracht

Bij de ThermoFibra-technologie worden thermische versterkingen geïntegreerd in het raamprofiel. De kern van die versterkingen bestaat uit staaldraad in PVC hardschuim met daarrond een PVC ‘skin’. Wat maakt deze pvc ramen en deuren verder zo uniek?

  • Thermische versterking met ingebouwde staaldraad in hardschuimkern in het kader
  • Continue glasvezelstrips voor een optimale isolatie in de vleugel
  • Geen traditionele gegalvaniseerde stalen versterking meer

Ook in de ban van onze innovatieve deurprofielen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator