Vraag een gratis offerte

Deuren

Isoleren je ramen wel voldoende? Test het met de energiecalculator

clock min. reading time

Je zou ervan versteld staan hoeveel gezinnen een hoge energiefactuur betalen wegens slecht isolerende raam– en deurprofielen. In een gemiddelde Vlaamse woning ontsnapt ongeveer 15% van de warmte via ramen en deuren. Nochtans is dat gemakkelijk tegen te gaan met hoogrendementsglas en kwalitatieve PVC ramen en deuren. Het verschil in stookkosten is gigantisch. Met de energiecalculator bereken je exact hoeveel minder je betaalt én weet je meteen ook het verschil in CO2-uitstoot.

Energiecalculator: handig en snel

Met de energiecalculator van Deceuninck becijfer je in een paar muisklikken hoeveel geld en CO2 je zou besparen met isolerende PVC ramen. Zo werkt het:

  • Geef je type woning en je huidige raamsysteem aan.
  • Kruis aan op welke manier je je huis verwarmt.
  • Kies je Deceuninck PVC raam.
  • De energiecalculator toont meteen in een overzichtelijke grafiek hoeveel kosten en CO2 je uitspaart over één jaar, maar ook over tien tot dertig jaar.
  • Je merkt meteen dat de return-on-investment van een investering in PVC ramen enorm is!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

Hoe onze PVC ramen het verschil maken

Hoe lager de U-waarde van je raamprofielen, hoe beter de isolatie, hoe beperkter het warmteverlies en hoe lager de energiefactuur. Onze Basic PVC-ramen  bereiken al een U-waarde van 1,1 W/m²K. Daarmee halen ze de beste energieprestatie binnen hun prijscategorie.

Voor onze superisolerende raam- en deurprofielen gaan we nog een stapje verder. We maken niet langer gebruik gemaakt van gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen, maar voorzien zowel kader als vleugel van thermische versterkingen. De kern hierbij bestaat uit hardschuim van gerecycleerd pvc en staaldraad, wat een uitstekende thermische performantie (U-waarde van 0.73W/m²K) oplevert.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Elegant ThermoFibra Infinity: sublieme topkwaliteit

Wil je het beste van het beste? Dan is de Deceuninck Elegant ThermoFibra Infinity oplossing iets voor jou. Dankzij versterkingen met continue glasvezels en de unieke ThermoFibra-technologie zijn bijzonder lage U-waarden mogelijk: tot 0,65 W/m²K!

Slaat de U-waarde van onze  PVC ramen je met verstomming? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!

Ontdek Elegant