Vraag een gratis offerte

Deuren

Isolatie? Vergeet de isolerende voordeur niet!

clock min. reading time

Neem je in de winter steevast je toevlucht tot voorlopige oplossingen om te verhinderen dat de kou binnendringt in je huis, zodat het binnen lekker warm blijft? Verspil je geld dan niet aan deurborstels of andere overbodige accessoires, maar investeer meteen in een duurzame oplossing: een isolerende voordeur.

1.      Op-en-top veilig

Een Zendow-deur biedt eerst en vooral meer veiligheid. Dankzij zijn versterkingen in gegalvaniseerd staal is deze isolerende deur van Deceuninck compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag en bijgevolg uitermate inbraakveilig.

2.      Betere thermische isolatie

Net zoals je ramen spelen ook je deuren een belangrijke rol in de isolatie van je woning. Een Elegant-deur presteert beter op het vlak van thermische en akoestische isolatie en vormt een water- en winddichte afsluiting. Zo profiteer jij niet alleen van een optimaal wooncomfort, ook je energiefactuur is minder hoog omdat je – dankzij je isolerende deur of ramen – minder energie verbruikt.

3.      Duurzame keuze

Zendow-deuren zijn honderd procent recycleerbaar en dus duurzaam. Een isolerende voordeur is dus een mooie investering met respect voor het milieu. Bovendien vraagt het weinig onderhoud. Niks dan voordelen!

4.      Een isolerende deur: aandacht voor stijl

Het zou zonde zijn om het esthetische aspect van je isolerende deuren uit het oog te verliezen, of daarop te besparen. Een Zendow-deur is tegelijk sober en hedendaags, en perfect compatibel met de Zendow-ramen uit het gamma van Deceuninck. Hun verzorgde designs, verschillende kleurtinten en decoratieve elementen bezorgen jouw woning een persoonlijke toets en maken er samen met de isolerende deur(en) een harmonieus geheel van.

Nog vragen? Contacteer onze specialisten of vraag een offerte aan.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator