Vraag een gratis offerte

Deuren

Grote glaspartijen in je woning? Kies voor schuifdeuren in pvc!

clock min. reading time

Met grote glaspartijen sta je continu in contact met het buitenleven en laat je je woning baden in een zee van licht. Als je daarbovenop kiest voor schuiframen in pvc, geniet je nog van een hoop extra voordelen. Volg even mee.

Grote glaspartijen: licht in overvloed

Moderne woningen gaan vaak gepaard met grote ramen. Ze vervagen de grenzen tussen binnen en buiten, zeker als je woning in een groene omgeving ligt of aan een mooie tuin grenst. Door dezelfde vloer te gebruiken voor je binnenruimte en terras, versterk je dat gevoel nog. Maar grote glaspartijen ogen niet alleen tijdloos en elegant, ze bieden ook enkele praktische voordelen. Zo komt er veel meer natuurlijk licht binnen, waardoor je overdag niet zo snel een beroep moet doen op artificiële verlichting. Als de zon op je ramen schijnt, kun je de verwarming trouwens ook iets zachter zetter.

Waarom kiezen voor schuifdeuren?

Je kunt natuurlijk een hele muur uit glas installeren, maar een schuifraam is een stuk praktischer. Je moet namelijk geen aparte deur voorzien en je bespaart plaats aangezien er geen deuren naar binnen openklappen. In de zomer zet je de schuifdeur wagenwijd open en wordt je tuin een verlengstuk van je leefruimte: je loopt zoveel binnen en buiten als je wil. Tot slot is het met een schuifraam ook gemakkelijker om regelmatig te verluchten.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Met pvc of aluminium schuifdeuren zit je goed

Het beste materiaal voor je nieuwe schuifraam? Pvc, natuurlijk. Je geniet van het grootste comfort op verschillende vlakken:

-De pvc-schuifdeuren of aluminium schuifdeuren van Deceuninck zijn superisolerend, waardoor ze je woning warm houden in de woning in de winter en verkoelen in de zomer.
-Pvc en aluminium is bijzonder stevig, waardoor je ramen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden én inbraken.
-Raamprofielen uit pvc of aluminium zijn makkelijk te onderhouden.
-Je kunt uitgaan van een mooie prijs-kwaliteitsverhouding.
-Onze pvc- of aluminium schuiframen zijn beschikbaar in een brede waaier kleuren en afwerkingen.

Overtuigd van de voordelen van pvc-schuifdeuren of schuiframen in aluminium van Deceuninck? Vind een verdeler in de buurt