Vraag een gratis offerte

Deuren

Glazen schuifdeuren: een gemak én een genot

clock min. reading time

We hebben allemaal wel eens heksentoeren uitgehaald om ons een weg te banen in een kleine ruimte. Oppassen geblazen voor dat bijzettafeltje. Niet tegen de deurklink aan knallen. En liefst ook niet struikelen over de kat onderweg! Zelfs als je het geluk hebt ruimer te wonen, zijn plaatsbesparende maatregelen geen overbodige luxe. In ruimtes die ademen, kom je namelijk zelf ook tot rust. Glazen schuifdeuren zijn daarom altijd een uitstekende keuze. Ze laten de wereld in je woonkamer binnen en ze nemen veel minder plaats in dan openklappende deuren.

Dé link tussen huis en tuin? Glazen schuifdeuren!

Vroeger waren huis en tuin twee strikt gescheiden werelden. Maar een van de pijlers van modern design is net de drempel tussen binnen en buiten zo laag mogelijk houden. PVC-schuifdeuren of aluminium schuifdeuren zijn dan de ideale link tussen je terras en je woonkamer of keuken. Voor een echt mooi geheel stem je de kleur van je schuifdeur het best af op zowel je tuin als je interieur. Heb je moeite om je die nieuwe glazen schuifdeur in te beelden? De kleurensimulator helpt je op weg!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Je dagelijkse portie daglicht

Het belang van natuurlijk licht valt niet te onderschatten. Het geeft je een energieboost en het drukt je energiefactuur, omdat je minder op kunstlicht moet terugvallen. Goed voor lichaam, geest én geldbeugel dus. Deceunick-schuifdeuren passen prima in dit plaatje. De grote glaspartijen nodigen natuurlijk licht uit in je woning en herleiden het zichtbare oppervlak van de profielen tot het absolute minimum. Het resultaat: deuren die je huis opfleuren.

De ene deur is de andere niet

Glazen schuifdeuren heb je in alle mogelijke maten, kleuren en materialen. Pvc voert bij veel mensen het favorietenlijstje aan. En gelijk hebben ze: dit superisolerende materiaal is gekend om zijn prima prijs-kwaliteitverhouding; het is goedkoper dan aluminium en minder onderhoudsintensief dan hout.

Dankzij onze schuifdeurspecialisten loopt alles op rolletjes. Informeer je vrijblijvend!