Vraag een gratis offerte

Deuren

Baden in een zee van licht met glazen schuifdeuren

clock min. reading time

Glazen schuifdeuren voor meer geluk

Een mooie lichtinval is een van de belangrijkste criteria voor een woning. Logisch, want van licht word je goedgezind. Niemand woont graag in een huis waar het constant avond lijkt. Dat licht een positieve invloed heeft op je gemoed, valt ook wetenschappelijk te verklaren. Licht zorgt via je huid namelijk voor de aanmaak van vitamine D en dat is een stof die in je hersenen een geluksgevoel teweegbrengt.
Plan je een nieuwbouw of een grondige verbouwing? Overweeg dan zeker glazen schuifdeuren. Daarmee creëer je niet alleen een vlotte overgang van je woning naar je tuin of terras, je zorgt meteen ook voor een fraaie lichtinval.

De vele voordelen van glazen schuifdeuren

Natuurlijk hebben schuifdeuren nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open als gewone deuren, waardoor je enorm veel ruimte bespaart. Ook zijn ze verstevigd zodat inbrekers geen kans krijgen. De glazen schuifdeuren van Deceuninck zijn standaard voorzien van een hoogwaardig afsluitsysteem dat ongenode gasten onmogelijk kunnen openwrikken.
Ten slotte, en dit is niet onbelangrijk, kunnen onze glazen schuifdeuren indrukwekkende isolatiewaarden voorleggen. Afhankelijk van het type beglazing hebben onze schuiframen een isolatiecoëfficiënt Uw tot 1,2 W/m2K.

 

 

Brede waaier aan kleuren

Overtuigd van de meerwaarde van glazen schuifdeuren in jouw woning? Dan kun je al beginnen nadenken over welke kleur het beste past bij jouw woning. De schuifdeuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in tal van tijdloze en natuurlijke kleuren. Raadpleeg onze kleurencollectie 2017-2018 om je keuze te maken.
Aarzel zeker niet om een gratis prijsofferte aan te vragen. Nog info nodig? Neem dan contact op met een verdeler in jouw buurt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator