Vraag een gratis offerte

Deuren

Een pvc-voordeur met glas: enkele aandachtspunten

clock min. reading time

Tegenwoordig kiezen heel wat mensen voor een pvc-voordeur met glas. Logisch, want zo’n deur oogt eigentijds en zorgt voor een ruimtelijker gevoel dan een voordeur zonder glas. Als je kiest voor een voordeur van Deceuninck hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Ondanks het glas is de veiligheid en een uitstekende isolatie gegarandeerd.

Elegant en sierlijk

Een eigentijdse woning vraagt om een eigentijdse voordeur. Meer dan ooit hechten huiseigenaars vandaag belang aan elegantie en een fraaie lichtinval. Een voordeur met glaspartijen vorm dan natuurlijk een extra troef. Zo’n deur oogt modern en geeft je gevel een speciale uitstraling. Het invallende licht laat je inkomhal er bovendien groter uitzien. Als je je zorgen maakt om je privacy, kun je kiezen voor mat glas. Zo combineer je het beste uit twee werelden.

Pvc-voordeur met glas: veiligheid gegarandeerd

Behalve met je privacy zit je waarschijnlijk ook in met je veiligheid. Toch is er geen reden om je zorgen te maken. Als je kiest voor veiligheidsglas in combinatie met veiligheidsbeslag, kun je op je twee oren slapen: potentiële inbrekers maken geen schijn van kans.
Bij Deceuninck kun je kiezen uit gelaagd of gehard veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit verschillende glasbladen met daartussen een folie. Gehard glas heeft dan weer speciale eigenschappen en is beter bestand tegen grotere temperatuurverschillen dan gewoon glas.

Opmerkelijke isolatiewaarden

Ook als je kiest voor een voordeur met veel glas wil je natuurlijk uitstekende isolatiewaarden. Maak je geen zorgen, want dat is perfect mogelijk. Kies voor een optimaal effect hoogrendementsglas in combinatie met profielen in pvc.
Geïnteresseerd in een pvc-voordeur met glas? Vraag snel een gratis offerte! Nog vragen? Neem dan gerust contact op met een verdeler uit jouw buurt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator