Vraag een gratis offerte

Deuren

Een nieuwe voordeur: meer dan een kwestie van smaak

clock min. reading time

Niemand die twijfelt aan het belang van een kwaliteitsvolle voordeur: zo’n deur is bepalend voor de look van je woning en letterlijk het eerste wat je te zien krijgt als je bij iemand op bezoek gaat. Ga je een nieuwe voordeur kopen? Dan zijn er tal van belangrijke criteria waarop je moet letten. We zetten alles even op een rijtje.

Het belang van een nieuwe voordeur

Heb je een oude woning gekocht die je wil renoveren? Of woon je al lang in je huidige huis en is de voordeur nog nooit vervangen? Dan is een nieuwe voordeur geen overbodige luxe. Met je voordeur maak je namelijk een statement: je vertelt iets over de persoonlijkheid van de bewoners die zich achter die deur bevinden. Heb je een aftandse voordeur, dan maak je maar een belabberde indruk. Uiteindelijk wil je toch een deur die je comfort biedt én die perfect aansluit bij de stijl van jouw woning.

Cruciale keuzecriteria

Het esthetische aspect van jouw nieuwe voordeur is natuurlijk erg belangrijk, maar het is maar één deel van het verhaal. Daarnaast zijn er nog heel wat andere kwaliteitseisen waar je deur aan moet voldoen:

  • Een uitmuntende thermische én akoestische isolatie is een must.
  • In je eigen huis wil je je veilig voelen. Je voordeur moet dan ook inbraakbestendig zijn.
  • Je verwacht een duurzame deur, die volledig recycleerbaar is.
  • Een nieuwe voordeur mag niet veel onderhoud vergen.
  • Je verwacht een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een nieuwe voordeur kopen

De voordeuren uit het assortiment van Deceuninck voldoen ruimschoots aan alle belangrijke criteria. Onze voordeuren zijn vervaardigd uit aluminium of pvc en versterkt met gegalvaniseerd staal. Dat maakt ze extra inbraakveilig, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Bovendien passen ze zowel bij moderne als bij landelijke woningen.
We hebben twee types voordeuren:

  • Kunststof voordeuren: Kunststof
  • Aluminium voordeuren: Decalu

Qua kleuren is ‘the sky the limit’. Niet alleen kun je kiezen uit tal van eigentijdse tinten, ook een hout- of een metaallook behoort tot de mogelijkheden.
Ben je geïnteresseerd in een nieuwe voordeur? Vraag dan snel een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator