Vraag een gratis offerte

Deuren

Een eigen toets geven aan je deuren in aluminium? De mogelijkheden zijn legio!

clock min. reading time

Is je buitendeur aan vervanging toe? Dan is het tijd om een nieuw exemplaar te kiezen. Ga je voor een deur in aluminium, dan zijn er heel wat mogelijkheden om die te personaliseren, zodat ze perfect aansluit bij de algemene look van jouw woning. Je kiest niet alleen de kleur, maar hebt nog tal van andere opties om jouw deur een eigen touch te geven. Ontdek er alles over!

Kleuren kiezen

Om dé perfecte deur in aluminium voor jouw woning te vinden, heb je een brede waaier aan mogelijkheden nodig. Deceuninck biedt je maar liefst veertien mogelijke tinten. Onze Aluroc-kleuren combineer je makkelijk met elk soort woning.

Wil je graag verschillende tinten aan de binnen- en de buitenkant van deur, zodat je die nóg beter op je interieur kunt afstemmen? Kies dan voor een van onze bi-colours.

De ‘Super Durable’ poederlak die we gebruiken om onze aluminium deuren te kleuren biedt heel wat voordelen:

  • een fraaie satijnen look.
  • bestand tegen krassen.
  • vergt nauwelijks onderhoud.

Deuren in aluminium zoals jij ze wil

Maar daar stopt het niet. Met freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen naar keuze kun je je deuren verder personaliseren. De aluminium profielen kun je bovendien combineren met glas óf met panelen in gelakt aluminium. Zo stel je de buitendeur van jouw dromen samen.

Comfort voorop

Onze deuren in aluminium zijn natuurlijk niet alleen mooi; ze bieden ook het nodige comfort. Zo ben je verzekerd van een uitstekende thermische isolatie. De brede thermische onderbreking van 44 millimeter en de slimme isolatiestrip in purschuim garanderen een U-waarde of warmtedoorgangscoëfficiënt tot Uw = 1,1 W/m2K.

Daarnaast zijn onze deuren erg stevig en veilig. Inbrekers krijgen geen enkele kans!

Wil je graag meer informatie over onze deuren in aluminium? Download de brochure of neem contact op met een van onze verdelers.

Ontdek Decalu