Vraag een gratis offerte

Deuren

Een betere isolatie voor je pastoriewoning: zo pak je het aan!

clock min. reading time

Een pastoriewoning is de ideale plek voor wie houdt van de mooie dingen des levens: ‘quality time’ doorbrengen met het gezin en genieten van welverdiende rust na een drukke werkdag. De architectuur van een pastoriewoning roept meteen de sfeer op van het rustieke leven en ademt authenticiteit. Maar minstens even belangrijk is natuurlijk het comfort. Laat de isolatie in je pastoriewoning te wensen over? Dan hebben we goed nieuws, want isolatie en rustieke authenticiteit gaan wel degelijk hand in hand.

Autentica-ramen: ultieme esthetiek

Nog op zoek naar raamprofielen die honderd procent aansluiten bij de stijl van je pastoriewoning? Dan moet je dringend de Autentica-ramen van Deceuninck ontdekken. Die koppelen innovatieve isolatietechnieken aan een authentieke look-and-feel. Het resultaat: hoogisolerende ramen die het totaalplaatje van je woning respecteren. Geen stijlbreuk dus, integendeel. Of je nu kiest voor de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-balken, de Romantic-kruisvorm of de Arboré-houtverbindingslook, met Autentica-ramen klopt het plaatje helemaal.

Isolatie in een pastoriewoning: comfort voorop

Je hebt het wellicht al gemerkt: op het platteland zijn de winters vaak net iets strenger en de zomers net iets heter. Een landelijke pastoriewoning is dan ook maar beter op-en-top geïsoleerd. Niet alleen degelijke dak, vloer- en muurisolatie zijn een must, ook de isolatieprestaties van je ramen en deuren zijn doorslaggevend. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck ben je gerust. Dankzij continu evoluerende technologieën bieden ze je superieure thermische en akoestische isolatie.

Autentica-ramen bevatten sierlijsten die compatibel zijn met onze gloednieuwe Elegant reeks en zijn dus sterk isolerend.

Elegant Autenctica

Tijdloze karakterwoning

Een pastoriewoning mag dan wel authentiek zijn, ouderwets mag ze natuurlijk niet worden. Kies daarom voor tijdloze kleuren. Het kleurengamma voor Autentica-ramen gaat erg breed en garandeert een bijpassende tint voor elke stijl.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan voor onze hoogisolerende ramen en deuren of ga langs bij een van onze verdelers! Of laat je inspireren via onze ramen- en deurenconfigurator.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator