Vraag een gratis offerte

Deuren

De vrieskou buitenhouden? Isolerende deuren zijn een must!

clock min. reading time

Snijdende vrieskou: niemand houdt ervan. Zeker niet als ze ook nog eens je woning binnendringt. Wat zijn de gevoelige punten? Zonder twijfel het dak en de muren, maar ook – en niet in het minst – ramen en deuren. In dit artikel zoomen we in op het belang van isolerende deuren. Net als de andere isolerende elementen van je woning zijn die cruciaal voor een aangename binnentemperatuur en een betaalbare energiefactuur. Lees snel verder!

Isolerende deuren: alleen topkwaliteit voldoet

Zijn de deuren in je huis verouderd? Dan zal je wellicht al gemerkt hebben dat het in de hal de laatste weken onaangenaam fris is. Daar zitten de wintertemperaturen natuurlijk voor iets tussen, maar dat mag geen excuus zijn. In een woning met goed isolerende deuren is het overal aangenaam warm, óók in de hal. Het profiel van je deuren is daarbij bepalend. Bespaar dus niet op kwaliteit, maar ga voor innovatieve deuren die de koude definitief een halt toeroepen.

PVC-deuren: spelen op zekerheid

Hoe onderscheid je kwalitatieve deurprofielen van de doorsneeprofielen? Eerst en vooral door te kijken naar de thermische prestaties. Met de PVC-deuren van Deceuninck zit je alvast helemaal goed. Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat PVC namelijk bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Onze deurprofielen bezorgen je woning een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat je thuis in alle rust geniet van aangename temperaturen.

100% luchtdicht

Onze pvc deuren hebben de beste thermische isolatiewaarden in de markt en beantwoorden aan alle eisen op het vlak van energie-efficiëntie. Ze zijn ook lucht-, water- en winddicht. In alle weersomstandigheden bieden ze dus steeds het gewenste comfort.

Onze Elegant deuren zijn een streling voor het oor. Onze diverse glasdiktes zorgen voor een optimaal geluidscomfort in alle omstandigheden.

Ook veiligheid speelt een rol

Niet alleen de isolatie van je deuren is een belangrijk aandachtspunt, ook de inbraakveiligheid is doorslaggevend. Bij ons zit je alvast helemaal safe. Deceuninck Elegant deuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid. Sterker nog: Zendow en Zendow#neo deuren met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas bieden langer weerstand dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn. Bekijk hier het filmpje dat de lange weerstand mooi illustreert!

Ook design is belangrijk

Naast een goed isolerende deur, is het design een belangrijk aspect. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Bij het kiezen van een pvc deur is het belangrijk dat je voordeur past bij je woonstijl en gevel. Met onze Elegant deuren heb je keuze uit verschillende kleuren en designopties. Benieuwd hoe een nieuwe voordeur in jouw type huisstijl past? Ontdek het via onze ramen & deurenconfigurator: Winspirator!