Vraag een gratis offerte

Deuren

De troeven van ramen en deuren met PVC-hardschuim

clock min. reading time

De aankoop van PVC ramen en deuren is vandaag een van de beste manieren om je huis te isoleren. Ze houden de temperatuur in je woning stabiel, drukken de energiefactuur en maken komaf met storende buitengeluiden. Een PVC-raam vandaag is niet meer te vergelijken met een PVC-raam van tien jaar geleden. De PVC-technologie is de jongste jaren enorm geëvolueerd. Onder meer geschuimd PVC deed zijn intrede. Ontdek hier de voordelen van PVC-hardschuim!

PVC-hardschuim: inwendige kracht

PVC-hardschuim is een essentieel onderdeel in de innovatieve ThermoFibra-technologie die Deceuninck introduceerde voor zijn Zendow#neo Standaard en Zendow#neo Premium profielen. Hierbij worden thermische versterkingen geïntegreerd in het raamprofiel. De kern van die versterkingen bestaat uit staaldraad in PVC hardschuim met daarrond een PVC ‘skin’. Dit in tegenstelling tot glasvezelversterking, die onmiddellijk mee geëxtrudeerd wordt.Mede dankzij het PVC-hardschuim binnenin scoort de Linktrusion-technologie beter dan de vereisten voor lage-energiewoningen. Met een driedubbele beglazing (Ug: 0,4) kan een Premium raam een Uw-waarde halen van 0,65. Wat maakt Zendow#neo Premium verder zo uniek?

  • Thermische versterking met ingebouwde staaldraad in hardschuimkern in het kader
  • Continue glasvezelstrips voor een optimale isolatie in de vleugel
  • Geen traditionele gegalvaniseerde stalen versterking meer

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

PVC-hardschuim: 100% gerecycleerd

PVC-hardschuim is niet alleen duurzaam omwille van zijn uitstekende isolatiewaarde, het is ook 100% gerecycleerd materiaal. De voorbije 25 jaar ontwikkelde Deceuninck producten en processen die toelaten elke beschikbare kilo gerecycleerde PVC te verwerken in nieuwe raamsystemen en bouwproducten!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator