Vraag een gratis offerte

Deuren

De 3 geboden van landelijk wonen

clock min. reading time

Landelijk wonen is synoniem met rust, groen en weidsheid. Ideaal om je batterijen opnieuw op te laden na een drukke werkdag of een helletocht door de file. Wil je de rustieke woonprincipes écht in de praktijk brengen, dan is een landelijke woning met dito interieur en exterieur een must. Wat je daarvoor nodig hebt? Dat ontdek je hier!

1. Landelijk wonen: comfort voorop

Je hebt het wellicht al gemerkt: op het platteland durven de winters net iets strenger te zijn en de zomers net iets heter. Een landelijke woning is dan ook maar beter op-en-top geïsoleerd. Niet alleen degelijke dak, vloer- en muurisolatie zijn een must, ook de de isolatieprestaties van je ramen en deuren zijn doorslaggevend. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck ben je alvast gerust. Dankzij continu evoluerende technologieën bieden ze je de hoogst mogelijke thermische en akoestische isolatie.

2. Een stijlvol plaatje

Bij een rustieke woning is niet alleen het comfort van belang, maar ook de sfeer. Van gevel tot badkamer, elk element moet een natuurlijk flair uitstralen. Maar hoe koppel je dit aan isolatie en topkwaliteit? Dat is ook de vraag die onze productontwikkelaars bezighield. Hun antwoord: de Autentica pvc-ramen. Die zijn voorzien van de meest geavanceerde isolatie-innovaties én ogen tegelijk authentiek. Of u nu kiest voor de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-balken of de Romantic-kruisvorm, telkens zorgt u ervoor dat het plaatje helemaal klopt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

3. Kiezen voor terrasplanken met een authentiek houtreliëf

Een onmiskenbaar voordeel van een woning op het platteland is de bijhorende (grote) tuin. Zeg nu zelf: wat is er leuker dan in hartje zomer te genieten van een barbecue op je eigen stukje grond? Er is maar één voorwaarde om er optimaal van te genieten, en dat is een onderhoudsvriendelijk terras ie voldoen aan kwaliteit & onderhoud. Ben je op zoek naar een degelijke terrasplanken die geen afbreuk doet aan de esthetiek van je tuin? Dan zijn onze Twinson-terrassen zeker iets voor jou. Ze verenigen het beste van twee werelden: het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout met het onderhoudsgemak en de robuustheid van pvc.

Ben je op zoek naar hoogisolerende ramen en andere elementen die je woning die typisch landelijke touch geven? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!