Design & trends

PVC & design: een raam voor elke stijl

Smaken verschillen. Terwijl de ene persoon fan is van een strak en hypermodern interieur, heeft de ander het liever antieker of rustieker. Bij Deceuninck beschouwen we die smaakverschillen niet als een probleem maar als een rijkdom. We bieden voor elk type woning een raamprofiel op maat aan: 100% in de stijl én kleur die jij het liefste ziet. Ramen die van buiten en van binnen gekleurd zijn? Ook dat is mogelijk! Ontdek hier alle redenen waarom PVC en design zo goed samengaan.

PVC ook voor liefhebbers van traditie

Design staat niet per se synoniem met modernistische architectuur. Ook fans van de meer traditionele bouw- en interieurstijlen hebben bij Deceuninck keuze uit een ruim aanbod aan design PVC-ramen. En dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Wie de authenticiteit van zijn antieke gevel wil bewaren of een rustieke woning aan het bouwen is, zal zeker onder de indruk zijn van onze Autentica-reeks. Die leent zich evengoed tot oude herenwoningen als tot nieuwbouw-pastoriewoningen.De verscheidenheid binnen het Autentica-aanbod is groot: verzonken Baroc-ramen, vooruitspringende Renaissance-balken, Romantic- kruisvorm of Arboré-houtverbindingslook, ze geven je woning één voor één een heel eigen sfeer mee. Rode raad: een warme en vertrouwde look-and-feel verkrijgbaar in alle coatings en houtnerfstructuren.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

 

PVC & design: 100% allround

Ben je meer te vinden voor een moderne of neutrale look? Dan zijn er natuurlijk ook onze Elegant profielen Deze design PVC-ramen zijn echte allrounders: ze passen perfect in elke bouwstijl: van strak en minimalistisch tot cottage en bungalow.Een andere optie zijn de multifunctionele Zendow#neo-profielen van Deceuninck. Deze allround profielen integreren zich perfect in zo­wat alle bouwstijlen, van pastorie tot Kempische hoeve, van cottage tot bungalow. Net als de Autentica-profielen kan je ze naar hartenlust personaliseren: andere afmetingen, sierlijsten, glaslatten, …

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?

Zeg het met kleur! Een eigen design…

Op zoek naar ramen die op-en-top bij je persoonlijke smaak passen? Dan moeten we het zeker over de kleur hebben! Met onze kleurensimulator kies je snel en eenvoudig de kleur die bij je woning past. Het enige wat je hoeft te doen, is een type woning selecteren, je kleur kiezen en het resultaat bewonderen!

Tip: wie voor de ultieme perfectie gaat, kan je kiezen voor twee zijden gekleurd! Zo is de wit-blinkende PVC-look nergens meer te zien.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Onder de indruk van onze PVC design-oplossingen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig?