Vraag een gratis offerte

Design & trends

Maak van je vensterbanken, ramen en deuren een mooi geheel

clock min. reading time

Klassiek, modern of landelijk: elk interieur heeft nood aan harmonie. En die kun je overal mee creëren: kleuren, accessoires, meubelen, … Ook grote elementen in je interieur kun je mooi met elkaar laten ‘blenden’. Wat dacht je van vensterbanken, ramen én deuren in één harmonieus geheel? Met pvc als basismateriaal is het perfect realiseerbaar.

Vensterbanken: nooit saai

Vensterbanken zijn meer dan een onmisbaar verlengstuk van je ramen en raamkozijnen. Ze bepalen mee de look van de kamer, zowel binnen als buiten. Gelukkig zijn er tegenwoordig vensterbanken in alle mogelijke kleuren, maten en stijlen. Je interieur inrichten volgens jouw persoonlijke smaak? Geen enkel probleem, want met een kunststof vensterbank heb je de perfecte aanvulling voor je pvc-ramen en -deuren in huis. Nooit saai, en altijd helemaal ‘in style’. Je legt je eigen interieuraccenten precies zoals jij ze voor ogen hebt.

De voordelen van kunststof vensterbanken

Waarom zou je kiezen voor kunststof vensterbanken? Ten eerste omdat kunststof zo veelzijdig is dat het moeiteloos aan de allerhoogste eisen tegemoetkomt. Een vensterbank in dezelfde uni-kleur als je ramen en deuren? Geen enkel probleem met kunststof. Liever een vensterbank met natuursteen- of marmerlook? Ook dat kan.

Ten tweede zijn kunststof vensterbanken bijzonder onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot natuurlijke materialen zoals hout of natuursteen, hoef je kunststof niet te behandelen met olie of een ander specifiek product. Even schoonmaken met een vochtige doek, en klaar is kees.

Nog meer voordelen van vensterbanken in kunststof:

  • krasbestendig
  • waterafstotend
  • makkelijk te plaatsen
  • UV-bestendig
  • honderd procent recycleerbaar

Pimp je interieur!

Ben je overtuigd van de voordelen van een ultraveelzijdige vensterbank in kunststof? Kom dan eens langs bij een Deceuninck-verdeler. Vensterbanken, ramen en deuren in pvc zijn onze specialiteit, en onze adviseurs staan je graag te woord!