Vraag een gratis offerte

Design & trends

Kleur ramen en deuren kiezen? Onze kleurensimulator helpt je op weg!

clock min. reading time

Het bouwen of renoveren van een woning gaat gepaard met heel wat esthetische keuzes. Je moet belangrijke beslissingen nemen over de indeling van de ruimtes, de bouwmaterialen, binnen- en buitenafwerking, … Een hele waslijst die menig bouwer of verbouwer doet wanhopen. Gelukkig bestaan er verscheidene handige tools die je uit de nood helpen. Onze kleurensimulator helpt je alvast op weg met één van de belangrijkste aspecten van je interieur én exterieur: de kleur van je ramen. Lees hier hoe je met dit handige hulpmiddel je inspiratie de vrije loop kunt laten!

Elegant en Decalu: comfort en esthetiek gaan hand in hand

Onze gloednieuwe pvc ramen Elegant en onze aluminium ramen Decalu koppelen comfort aan esthetiek. Ze zorgen met hun uitstekende isolatiewaarde niet alleen voor rust en aangename temperaturen, maar geven tegelijk de look-and-feel van je woning een kwaliteitsimpuls. Onze eigentijdse PVC-ramen en deuren & aluminium ramen en deuren zijn een lust voor het oog en zijn dankzij hun strakke en authentieke uitstraling geenszins meer te vergelijken met de PVC of aluminium ramen en deuren van tien jaar geleden.

Kleur je ramen en deuren online

Met onze kleurencollectie heb je de keuze uit een waaier van meer dan 40 kleuren en vijf verschillende structuurafwerkingen. Deze natuurlijke tinten passen in elke woningstijl en behouden jarenlang hun kleur. Toch willen we zeker zijn dat de kleur van onze ramen perfect aansluit bij je persoonlijke smaak. Met onze handige online kleurensimulator is dat een fluitje van een cent. De tool is even eenvoudig als efficiënt:

  • Surf naar winspirator.deceuninck.com: onze ramen & deuren configurator.
  • Selecteer de stijl die perfect bij je woning past
  • Kies één van onze onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren en bewonder het prachtige resultaat!

Onze online kleurensimulatie is bijzonder waarheidsgetrouw en schetst een perfect beeld van hoe de kleur van je ramen en deuren er in jouw omgeving zal uitzien!

Slaat de kleur van onze PVC ramen en deuren je met verstomming? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!