Vraag een gratis offerte

Design & trends

Gevelbekleding krijgt met Potdeksel-gevelplank een nieuwe dimensie

clock min. reading time

Deceuninck is niet alleen een referentie als het aankomt op PVC ramen en deuren, maar zet ook de toon in het segment van de gevelbekleding. Ook hier blijven we continu werken aan innovatie en productvernieuwing. Zo wordt onze standaard gevelbekleding in PVC nu uitgebreid met een type gevelplank: de Potdeksel 167-plank. Ontdek hier alle troeven!

Deceuninck gevelplanken: budgetvriendelijke topkwaliteit

De gevelbekledingsoplossingen van Deceuninck zijn verkrijgbaar in twee productreeksen: Premium-gevelbekleding en Standaard-gevelbekleding:

  • Premium gevelbekleding: beschikbaar in PVC en in Twinson, dat de vele voordelen van PVC koppelt aan de look-and-feel van hout. Je hebt bovendien keuze uit een enorm kleurenpalet, dat even groot is als dat van de Deceuninck ramen.
  • Standaard gevelbekleding: budgetvriendelijke, in de massa gekleurde gevelplanken, al dan niet voorzien van een nerfstructuur.

De Potdeksel 167-gevelplank (P 1036) biedt een mooie prijs-kwaliteit. Net als de andere producten binnen de standaard gevelbekleding voldoet hij aan strenge normen. Deze gevelplank heeft een hoge densiteit, een aantrekkelijke nerfstructuur en reflecteert dankzij koudpigmentatie het infraroodlicht van de zon.

Kleuren die tot de verbeelding spreken

De Potdeksel 167-gevelplank gooit niet alleen hoge ogen met zijn prachtige nerfstructuur, maar ook met duurzame kleuren.

Je hebt de keuze uit acht in de massa gekleurde tinten:

  • verkeerswit
  • lichtgrijs
  • lichtivoor
  • crèmewit
  • taupe
  • zand
  • donkergrijs
  • pastelblauw

Een mooi spectrum dus, dat ook de meest kieskeurigen over de streep trekt. Je kunt de kleur van deze gevelplank namelijk perfect afstemmen op de look-and-feel van je woning.

Snel en eenvoudig gemonteerd

Tijd is geld. Hoe sneller en eenvoudiger de installatie van je gevelplanken, hoe beter. Met de Potdeksel 167-plank kun je alvast op beide oren slapen. Net als onze andere gevelbekledingsprofielen kan hij vliegensvlug gemonteerd worden. Het tand-en-groefsysteem zorgt telkens voor een compleet verdoken bevestiging en een automatische uitlijning.

Gevelplank als onderdeel van totaalisolatie

Gevelbekleding dient niet alleen esthetische doeleinden, maar kan ook deel uitmaken van een totaalisolatieconcept. En zo maak je aanspraak op allerlei interessante premies. Zo is de combipremie ideaal voor wie tegelijk zijn muren isoleert en de ramen vervangt door hoogrendementsglas.

Interesse PVC gevelbekleding met houtnerfstructuur? Vraag een gratis staal aan of ga langs bij een van onze verdelers! Vraag een gratis prijsofferte of een gratis brochure aan!