Vraag een gratis offerte

Design & trends

Gekleurde pvc-ramen: dit zijn de voordelen!

clock min. reading time

Niet alleen de kleur van het buitenschrijnwerk is bepalend voor de uitstraling van je huis, maar ook de raamkleur binnen is belangrijk voor de look. Tegenwoordig zijn pvc-raamprofielen beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleurafwerkingen.  Je ontdekt de voordelen hier.

Unieke pvc-ramen

Vroeger waren pvc-ramen in beperkte uitvoeringen beschikbaar, maar dat ligt nu helemaal anders. De pvc-profielen van Deceuninck zijn beschikbaar in drie uitvoeringen, namelijk coating, folie of gekleurd in de massa (toevoeging van kleurpigmenten). Bij elke uitvoering kun je kiezen uit allerlei kleuren. Voor elk type woning is er gegarandeerd een kleurtint die perfect bij jouw architectuurstijl past!

Als experts in PVC-profielen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk kleur is voor de uitstraling van je woning. Of het nu om de binnen- of buitenkant van je woning gaat, kleuren zijn overal even bepalend. Met onze kleurencollectie bieden we een passend antwoord op deze hedendaagse interieurnoden. Pvc-ramen en -deuren zijn niet alleen energiezuinig maar ook aan de twee zijden gekleurd. En er is nog goed nieuws: Onze gekleurde PVC-ramen zijn verkrijgbaar tegen uitzonderlijk scherpe voorwaarden.

Ontdek Elegant

 

 

Haal het beste uit je ramen

Met gekleurde raamprofielen maak je voorgoed komaf van de ietwat oubollige look van witblinkend pvc. Bovendien zijn de profielen milieuvriendelijk, want voor de coating wordt er enkel gebruik gemaakt van watergedragen verf. Als de ramen aan vervanging toe zijn, worden ze gewoon gerecycleerd en opnieuw in andere ramen verwerkt.

Kleurbehoudend, krasbestendig en vuilafstotend

Alsof alle voorgaande voordelen nog niet genoeg zijn, zijn de gekleurde raamprofielen van Deceuninck ook nog eens kleur- en slijtvast.

Deceuninck-ramen kunnen trouwens zonder enig probleem worden afgewerkt met een vuilafstotende, uv-bestendige folie. Je kunt kiezen uit gladde folies, maar Deceuninck verwent ook mensen die van hout houden. Je hebt namelijk ook de keuze tussen natuurlijke of geverfde houtstructuur voor je ramen. Zulke houtstructuren zijn dan nog eens beschikbaar in wel dertig varianten. Als je hier geen raamkleur vindt naar jouw smaak, dan vind je het nergens!

De integraal gekleurde afwerking vind je zowel bij de Elegant reeks terug als bij het Zendow-assortiment. Wil je nog meer info over gekleurde pvc ramen? Bekijk dan zeker onze kleurenpagina. Weet je niet welke kleur het best bij je huisstijl past? Raadpleeg dan de online kleurensimulator!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator