Vraag een gratis offerte

Ambassadeurs

Waarom trendsetter SKNN Kunststof Kozijnen voor ThermoFibra koos

clock min. reading time

Al ruim een kwarteeuw is SKNN Kunststof Kozijnen uit het Nederlandse Emmen een gevestigde  waarde in Drenthe. Zaakvoerder Martijn Scherpen zet vandaag stevig in op nieuwe technologie en software om het bedrijf — dat zijn vader en oom in 1999 oprichtten — klaar te maken voor de toekomst. En die toekomst, dat is er een met Deceuninck.

Als tweedegeneratiezaakvoerder transformeerde Martijn het familiebedrijf de voorbije tien jaar tot een hightechprofielverwerker waar jaarlijks zo’n 1.250 particuliere klantenprojecten worden afgewerkt. “Al sinds het prille begin ligt de focus van SKNN op de verwerking van kunststof profielen voor de Nederlandse bouw, met name in de regio Drenthe”, legt hij uit. “Vandaag hebben we voor de productie van profielen, ramen, deuren en schuiframen in kunststof een hypermoderne fabriek, volledig uitgerust met de allernieuwste machines en precisieapparatuur om onze klanten optimaal te bedienen. Binnenkort nemen we een tweede bedrijfspand in gebruik om de lat nog hoger te kunnen leggen.”

Omdat de klanten van SKNN Kunststof Kozijnen steeds hogere eisen stellen op het vlak van thermische isolatie, biedt het bedrijf hun ThermoFibra aan: innovatieve profielen met structurele glasvezels die nog hogere isolatiewaarden mogelijk maken. “Onze klanten zijn heel tevreden over ThermoFibra en ook onze monteurs zijn enthousast: de vleugels wegen minder, maar bieden nog steeds dezelfde sterkte als stalen wapening. De samenwerking verloopt perfect: met een betrouwbare partner als Deceuninck moeten we nooit bezuinigen op vernieuwende producten en zijn we zeker dat duurzaamheid steeds hoog op de agenda staat.”

Lees het volledige artikel en ontdek nog meer projecten en samenwerkingen in de nieuwe editie van PROfiles.