Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Deceuninck wint Red dot award 2019

clock min. reading time

Deceuninck, Belgisch producent van kunststof- en aluminiumprofielen voor ramen en deuren, heeft met haar recent ontwikkeld raamplatform ‘Elegante’ de Red Dot Award 2019 in de categorie ‘Product Design’ ontvangen.

‘Elegante’combineert superieure isolatie met ongeëvenaard strak design. Met het slankste kunststof-profiel op de markt (slechts 9mm aanslaglip) laat Deceuninck als eerste toe om te kiezen voor zowel design als hoogstaande technische prestaties.

“De keuze voor kunststof-ramen was in het verleden nooit een keuze voor design. Met het profiel ‘Elegante’ willen wij hier verandering in brengen. Het product is het resultaat van onze sterke investering in innovatie en design. Deze internationale erkenning is dan ook een mooie schouderklop,” aldus Francis Van Eeckhout, CEO van Deceuninck. 
Het innovatieve slanke raamprofiel werd door de 40-koppige internationale jury bekroond voor zijn kwalitatieve design. De Red Dot Award wordt sinds 1954 uitgereikt en geldt als een van de belangrijkste Europese designprijzen.
Zwarte, moderne ramen   Zwarte pvc ramen
moderne villa met zwarte ramen   moderne ramen in modern interieur