Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Pvc was nog nooit zo inspirerend als met de online-inspiratiemodule van Deceuninck

clock min. reading time

Met onze ramen- en deuren inspiratie tool toont Deceuninck heel overtuigend aan dat pvc inmiddels is uitgegroeid tot een kwaliteitsvol, modern, duurzaam bouwmateriaal. Om een grotere doelgroep te bereiken stelt de markteider in pvc-toepassingen voor bouwen en wonen nu ook een online configuratie tool voor. Via deze inspiratiemodule kan de surfer Deceuninck ramen en deuren configureren in een specifieke woonstijl en heel wat ideeën opdoen voor zijn eigen (ver)bouwproject. Daarnaast ontvang je ook een gepersonaliseerde dossier van je configuratie die je naar één van onze dealers kan versturen.

Online-inspiratiemodule

De Winspirator beschikt over woningen in verschillen stijlen die Deceuninck geselecteerd heeft. Uit deze woonstijlen heb je keuze uit diverse gevelstenen, om zo dicht mogelijk te gaan naar jouw unieke woonstijl. Via onze configurator ontdek je welke ramen wij in ons gamma hebben, welke opstellingen er mogelijk zijn, kleurkeuzes en nog veel meer!

Je gepersonaliseerde configuratie kan je ook steeds verzenden bij de verschillende Deceuninck partners in je buurt. Of je kan je huidige configuratie delen met anderen via Facebook.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Inspirerend platform

Via de gloednieuwe online- inspiratiemodule op de  Winspirator-site, krijgt de surfer in eerste instantie een lijst te zien van verschillende woningtypes: van cottage tot modern, van pastoriewoning tot bungalow…

Zodra je over de referentie heen navigeert, ontvang je jouw gewenste bouwstijl met geadviseerde gevelsteen. Daarna kan je eenvoudig configureren met onze pvc- en aluminium ramen en deuren.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

ramen en deurenconfigurator