Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Ontdek de nieuwe Elegant deuren met ThermoFibra!

clock min. reading time

Wie nieuwe voor- of buitendeuren wil kopen, gaat het best niet over één nacht ijs. Net als ramen zijn deuren bepalend voor het uitzicht én het comfort van je woning. Ze hebben eveneens een invloed op de isolatie en de winddichtheid van je huis en spelen ook een belangrijke rol bij de inbraakwerendheid. Met de nieuwe deurprofielen die Deceuninck  voorstelt, hoeft men voortaan geen enkele concessie meer te doen. De nieuwe Deceuninck Elegant deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid en bovenal… optimale thermische prestaties dankzij de toepassing van de unieke ThermoFibra technologie.

Ongeziene isolatieprestaties

Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke ThermoFibra technologie gaat Deceuninck nog een stap verder.  Deceuninck introduceerde een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn.

De nieuwe Deceuninck deurprofielen maken voor het eerst gebruik van schuim en staaldraad. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie aan de ene kant en voor superieure rigiditeit en maximale afmetingen – nog twee grote troeven van de nieuwe reeks deuren van Deceuninck – anderzijds. Door bij de nieuwe Elegant deuren gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden.

Ontdek Elegant

 

 

Deceuninck-deuren voor elke smaak

Een deur in pvc kan probleemloos volledig volgens persoonlijke smaak worden gefabriceerd. Klassiek of modern? Met of zonder zij- of bovenlicht? Al dan niet met je huisnummer in de gezandstraalde beglazing? Afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? Het brede Deceuninck-gamma overtreft alle verwachtingen.

Ook inzake kleur is er keuze te over. In de massa gekleurd, afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of met de unieke coatingtechnologie van Deceuninck, met een fijne korreling, of mat satijn gekleurd. In de Deceuninck Elegant-deurenserie kan je ook kiezen voor gekleurde profielen.

Qua design liggen de Deceuninck deurprofielen volledig in lijn met de raamprofielen.

Ook vleugeloverdekkende oplossingen zijn mogelijk. Hierdoor ogen de deuren nog een stuk mooier.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Building a sustainable home

De engagementen van Deceuninck op het vlak van innovatie, ecologie en design hebben een duidelijke focus: building a sustainable home. Een huis dat energiezuiniger is om in te wonen en aantrekkelijker om naar te kijken. Deceuninck verwerkt wereldwijd de nieuwste materialen tot producten die weinig onderhoud vergen, optimaal isoleren, lang meegaan en op het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycleerd. Bovendien helpen zijn waarden – Candor, Top Performance en Entrepreneurship – ons meebouwen aan een betere wereld voor de partners en eindgebruikers. Deceuninck heeft sterke ambities. Het bedrijf wil bouwen aan een werkomgeving waarin mensen trots zijn op hun bijdrage, en zijn positie bij de top drie in de markt versterken. Bovenop de ecologische duurzaamheid streeft Deceuninck naar financiële duurzaamheid.