Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck: Perfecte afwerking tot in het kleinste detail

clock min. reading time

Trendy of tijdloos? Geraffineerd of strak? Karaktervol of sober? Met een donkere gevel kan je alle kanten uit en zit je altijd goed. Een beetje zoals een ‘little black dress’ dus, of een donker kostuum. Al zijn ook die pas helemaal ideaal als ze je als gegoten zitten, met oog voor detail zijn afgewerkt, en met de juiste accessoires worden gecombineerd. Dat dit eveneens voor je woning geldt, heeft Deceuninck volkomen begrepen. Want zijn nieuwe gevelbekleding Premium Vlak (P 2730), beschikbaar in 4 donkere kleuren, is niet enkel perfect vlakliggend,  horizontaal wordt ze bovendien zo goed als onzichtbaar aaneengevoegd dankzij het discrete koppelstuk dat Deceuninck specifiek voor dit nieuw gevelbekledingssyteem ontwikkeld heeft. Tevens zijn ook alle nodige afwerkings- en ventilatieprofielen in identiek dezelfde look & feel als de gevel zelf beschikbaar.

Stijlvol visitekaartje

Niets is zo bepalend voor het uitzicht van je woning als je gevel. Dat uitzicht bepaalt ook voor een groot deel de waarde van je woning als je die later wil verkopen. Je kiest dan ook best voor een gevel die een visitekaartje vormt voor je persoonlijke smaak, en daarenboven in de toekomst tijdloos mooi zal blijven.

Met de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck (P 2730) maak je alvast de juiste keuze. De gevelprofielen zijn beschikbaar in 4 donkere tinten – ‘Alux DB 703’, ‘Alux antraciet’, ‘Antracietgrijs’ en ‘Grijze eik’ –, waardoor je niet enkel perfect inspeelt op de huidige trend van donkere gevelkleuren. Je maakt ook een veilige keuze voor de toekomst, want ‘het nieuwe zwart’ zal altijd donker zijn.

Ook de vlakke vorm en het strakke lijnenspel dat je met de 20 cm hoge gevelbekledingsprofielen kan creëren, vallen in de smaak bij liefhebbers van tijdloze klasse, evenals de andere vernuftigheden die Deceuninck ontwikkelde om van zijn nieuwste gevelsysteem het meest esthetische ooit te maken. Dankzij het door Deceuninck specifiek ontworpen koppelstuk, is de voeg tussen twee horizontaal aaneensluitende gevelbekledingsprofielen zo goed als onzichtbaar. En voor een perfecte afwerking voorziet Deceuninck een ruim assortiment afwerkings- en ventilatieprofielen die beschikbaar zijn in exact dezelfde kleur en textuur als de gevel zelf.

Topprestaties op functioneel vlak

De nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck  geeft je woning niet enkel op esthetisch maar ook op energetisch vlak een blijvende meerwaarde. En ook op functioneel vlak scoort de nieuwe geveloplossing het maximum aan punten.

In de eerste plaats onderscheiden de Deceuninck gevelbekledingsprofielen in pvc zich door hun installatie- en onderhoudsgemak. De montage gebeurt snel en eenvoudig op een achterliggende draagstructuur. Een standaard houten vakwerk volstaat hiervoor. De gevel verven is niet nodig, zelfs niet na vele jaren. Dankzij de unieke kleurprocedés waarvoor Deceuninck bekend staat, blijft de gevel uiterst kleurvast en uv-bestendig.

Andere uitgesproken voordelen zijn de beperkte dikte en het feit dat de nieuwe Deceuninck  vlakke gevelbekledingsprofielen, voorzien van een harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc, licht zijn in gewicht maar toch opvallend robuust. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe vlakke gevelplank zowel gebruikt kan worden als duurzame finale afwerkingslaag of, gecombineerd met de meest uiteenlopende isolatiematerialen en isolatiediktes, als lichtgewicht geventileerde voorzetgevel deel kan uitmaken van een totaalisolatieconcept waardoor je dus ook  in aanmerking kan komen voor premies.

Vind een verdeler

Technische fiche

 Benaming: Deceuninck Premium Vlak 200 (P 2730)
Materiaal: harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc
Kleurproces: folie bekleefd
Kleuren: ‘Alux DB 703’, ‘Alux antraciet’, ‘Antracietgrijs’, ‘Grijze eik’
Hoogte: 200 mm
Lengte: 6 meter
 Aantal/m²: 5
Bevestiging: gepatenteerd clipsysteem
Afwerking/kleur: afwerkingsprofielen beschikbaar in alle kleuren van het hoofdprofiel