Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Deceuninck pakt op Realty en Immo Invest Days uit met ongezien verfrissend concept

clock min. reading time

Tijdens de beurzen Realty (19-20/9/2019) & Immo Invest Days (21-22/9/2019) pakt Deceuninck, wereldspeler in kunststof en aluminium profielen, uit met een fris concept om zijn nieuwste producten voor te stellen.  Nu de grootste vastgoedsummit van België voor het eerst plaatsvindt op het strand van Knokke-Heist, serveert Deceuninck ijsjes vanuit zijn luxueuze ‘crèmerie’ op de dijk. Het vanille-ijs wordt geserveerd met een topping naar keuze: kunststof of aluminium, niet toevallig de 2 materialen waarin de profielen van Deceuninck verkrijgbaar zijn. Ook figuurlijk waait er een frisse wind door het bedrijf. De nieuwe reeks kunststofprofielen van Deceuninck is slanker, performanter én innovatiever dan ooit. Bovendien brengt Deceuninck een uniek kleurverhaal, consistent toepasbaar op de beide materialen waarin zijn producten beschikbaar zijn.

Nieuw en ultraslank: ontdek Deceuninck Elegant

Op Realty lanceert Deceuninck zijn vernieuwde Decalu-reeks: een compleet aanbod aluminium ramen en deuren, ontwikkeld volgens een gepatenteerde innovatieve technologie en gekenmerkt door een uiterst strak design.

Uiterst isolerend, onderhoudsvriendelijk en vooral topdesign. Welke eisen je ook aan je buitenschrijnwerk stelt, Deceuninck lost de verwachtingen moeiteloos in. Dit doet het bedrijf met Deceuninck Decalu enerzijds: aluminium ramen in de meest duurzame kleuren die op de markt te vinden zijn, en met Elegant anderzijds: een nieuwe reeks kunststof ramen met het slankste profiel ooit, waarvoor Deceuninck onlangs de Red Dot Award ‘Product Design’ in de wacht sleepte. Elegant, het nieuwste kunststofprofiel van Deceuninck, combineert de superieure isolatiewaarde, de kwaliteit en de duurzame kenmerken die we van de marktleider gewoon zijn, met een ongeëvenaard strak design. Het kunststofprofiel Elegant is met een aanslagdiepte van 9 mm het slankste kunststofprofiel ooit ontwikkeld.

Slimme kleuren voor kunststof en aluminium 

Aluminium en kunststoframen combineren? Ook dat kan, zonder dat iemand het verschil ziet, noch qua vorm, noch qua kleur. Met zijn duurzaam Smart Colour-verhaal onderscheidt Deceuninck zich ook op dat vlak moeiteloos van andere aanbieders.

Via Decoroc, het unieke coatingprocedé dat Deceuninck voor zijn kunststofprofielen ontwikkelde en patenteerde, worden de profielen voorzien van een uiterst slijtvaste kleurlaag. Het resultaat? Profielen met een satijnachtige, matte look, vuilafstotende eigenschappen en kras- en kleurvaste kenmerken.

Voor hun aluminium raam- en deursystemen en voor hun oplossingen inzake ventilatie en gevel ontwikkelde Deceuninck dan weer de uiterst duurzame kleurencollectie Aluroc. Aluroc behaalde een Qualicoat Class 2: de garantie dat de profielen de Floridatest op uv-resistentie en kleurvastheid hebben doorstaan.

Vanaf heden kunnen Deceuninck profielen uit de kunststof en aluminium productreeksen naadloos in eenzelfde bouwontwerp gecombineerd worden.

Om voor alle buitenschrijnwerk precies dezelfde kleur te kunnen garanderen, stelt Deceuninck 16 ‘Smart Colours’ voor die zowel op de coatings voor aluminium (Aluroc) als op de coatings voor kunststof (Decoroc) kunnen worden toegepast.

Swindow-app 

Twijfel je nog steeds tussen aluminium of kunststof? Dan kan je gebruik maken van de Deceuninck Swindow-app. Hierin worden foto’s van ramen getoond en wordt gevraagd om de de getoonde ramen naar de categorie kunststof of aluminium te swipen. Je score zal je in elk geval verrassen, wat meteen het bewijs bij uitstek is dat zelfs kenners het verschil tussen aluminium en kunststof ramen niet meer kunnen zien.

Je kan de Swindow-app in première testen tijdens de beurzen Realty (19-20/9/2019) & Immo Invest Days (21-22/9/2019). Hij is binnenkort ook beschikbaar via de App Store en Android Market op je smartphone.