Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Elegant en Decalu maken hun debuut op nationale televisie.

clock min. reading time

Deceuninck is trotse partner van het nieuwe programma Huis Gemaakt dat vanaf 3 maart elke woensdag te zien is op VTM en VTM GO. Het programma draait rond de verbouwing van drie woningen verspreid over Vlaanderen.

De 3 panden in Kortrijk, Lokeren en Laakdal waren toe aan een grondige make-over.  Na de nodige afbraakwerken was het tijd voor de opbouw. Ramen en deuren zijn natuurlijk niet zijn enkel functioneel, ze hebben ook een belangrijke esthetische impact op het uitzicht van een woning. De koppels maakten hun keuze uit het Deceuninck Elegant en Decalu gamma.

ThermoFibra Infinity ramen uit de kunststof reeks Elegant voor een uitmuntende thermische performantie

Het pand in Kortrijk is een oude burgerwoning uit de periode na de 2e wereldoorlog. De koppels kozen voor strak zwarte ThermoFibra Infinity ramen uit de kunststofreeks Elegant. De profielen zijn versterkt met glasvezels en een Forthex-versterking in plaats van staal, waardoor de thermische performantie uitmuntend is. Ook het minimalistiche design van de Elegant reeks sprak de koppels in Kortrijk aan Voor onze Royal partner Vandenbroucke Window Solutions, betekende dit een mooie eerste plaatsing van de nieuwe Elegant reeks.

Deceuninck huis gemaakt

Huis gemaakt Kortrijk

Aluminium en kunststof ramen vormen een hybride combinatie

De prachtige voorgevel van het pand in Lokeren werd op het gelijksvloers voorzien van Decalu aluminium. Deze werden op het eerste verdiep gecombineerd met energiezuinige ramen in kunststof, beide in het kleur steengrijs. De nieuwe Deceuninck reeksen in kunststof en aluminium zijn namelijk zo op elkaar afgestemd dat enkel een kenner het verschil nog ziet. Het gelijkliggend design van het Elegant Abstract profiel evenaart zo perfect de look van een aluminium raam. De kleuren kunnen bovendien perfect op elkaar afgestemd worden dankzij het Smart Colours systeem. Elegant en Decalu vormen zo  een hybride combinatie zonder in te boeten op performantie en esthetiek. Royal Partner De Clerck stond in voor het plaatsen van de ramen in Lokeren.

Huis Gemaakt in Lokeren

VTM huis gemaakt

Lokeren huis gemaakt

Zwarte aluminium ramen combineren met kunststof ramen

DW Construct voorziet het unieke pand in Laakdal ook van een naadloze combinatie van Elegant kunststof en Decalu aluminium in strak zwart! Zo zijn kamerbrede aluminium ramen in de achterbouw prachtig ! Ze laten maximaal licht binnen en geven via het schuifraam uit op het terras. Dat plekje wordt ongetwijfeld de favoriet van de nieuwe bewoners.

Voor de andere ramen in de woning, en dat zijn er wel wat, werd geopteerd voor Elegant Abstract in kunststof. Zo optimaliseert het koppel in Laakdal hun budget én de thermische performantie van hun schrijnwerk.

Volg de verbouwavonturen op onze social media kanalen:

 

Huis gemaakt woning Laakdal

Deceuninck - Partner van Huis Gemaakt

Configureer de ramen en deuren van je dromen.

Ben jij ook bezig met een verbouwavontuur? De Winspirator-tool geeft je de mogelijkheid om je woningstijl te kiezen en bijpassende ramen en deurprofielen te configureren. Kies uit verschillende materialen, types, openingsmogelijkheden en kleuren. Na de inspiratieronde krijg je de mogelijkheid om de info van je project aan te vullen met technische aspecten zoals aantallen, afmetingen en afwerkingen. Tot slot kan je jouw persoonlijk dossier rechtstreeks naar een verdeler in je buurt sturen. Zij staan klaar om je te helpen bij jouw project.

Direct van start? Surf naar winspirator.deceuninck.com en configureer vandaag nog de ramen en deuren van je dromen!

Huis Gemaakt

Verbouw een huis en win een thuis. Die uitdaging gaan 9 jonge koppels aan in het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt. Dina Tersago laat hen hun beste verbouwskills bovenhalen om 3 leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen.  Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Welk duo uiteindelijk zijn intrek mag nemen, wordt mee bepaald door een jury van experten die de koppels coacht: interieurarchitect Gert Voorjans en ‘Aannemer van het Jaar’ Cerina Marchetta.

 

Kom meer te weten over het programma