Vraag een gratis offerte

Actualiteit

De Vlaamse Renovatiedag: vernieuw jij ook jouw ramen en deuren?

clock min. reading time

Nu zondag 28 mei is het weer zover: tijdens de Vlaamse Renovatiedag 2017 stellen heel wat renovatieprojecten hun deuren open voor geïnteresseerde bezoekers. Koester jij ook verbouwplannen? Dan loont een bezoekje aan deze openhuizendag zeker de moeite. Voor wie er niet kan raken of wie nu al inspiratie wil opdoen, geven we graag een overzicht van enkele renovaties die sowieso de moeite lonen.

Je ramen vernieuwen

Onontbeerlijk bij een totaalrenovatie zijn nieuwe ramen. Een hedendaagse woning kan nu eenmaal niet zonder uitstekende isolatie, en dat zowel thermisch als akoestisch. Ramen met dubbel glas zijn geen slecht idee, maar voor de energie-efficiëntie van je woning is het nóg beter om te kiezen voor hoogrendementsglas.
Een renovatie is ook de gelegenheid bij uitstek om te kiezen voor grotere ramen. Waar sommige huizen vroeger erg donker waren, wordt er vandaag de dag steeds meer gekozen voor grote glaspartijen. Schuiframen in pvc hebben alvast heel wat voordelen. Niet alleen bieden ze veel comfort, ze zijn ook veilig, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen.

Nieuwe deuren

Behalve over nieuwe ramen moet je bij een grote renovatie ook nadenken over nieuwe deuren. Vooral de voordeur is erg bepalend voor de look van je gerenoveerde woning. Zendow#neo-deuren zijn een lust voor het oog, inbraakwerend en helpen je om energie te besparen.
Het neusje van de zalm is ongetwijfeld Zentrada; de ‘deur van morgen’. Het deurpaneel van Zentrada is geïntegreerd, superisolerend en inbraakwerend vleugeloverdekkend. Verkrijgbaar in zes eigentijdse designs!
Wil je graag meer informatie over onze ramen en deuren in pvc? Neem dan gerust contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis prijsofferte.

De Vlaamse Renovatiedag 2017: praktisch

Wil je nu zondag 28 mei 2017 graag een van de vele inspirerende renovatieprojecten bezoeken tijdens de Vlaamse Renovatiedag? Dan moet je je vooraf registreren. Deelname is gratis.
Alle praktische informatie en de lijst met de projecten die je kunt bezoeken is te vinden op de site van de Vlaamse Renovatiedag.