Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Die zijn namelijk performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Wie het bouw- & inspiratiesalon bis bezoekt, zal er niet naast kunnen kijken: Partners De Clerck, Ramaco, Van Hee en Vermeulen slaan er namelijk de handen in elkaar om het gamma van Deceuninck te vertegenwoordigen. Elk met een eigen invalshoek op de producten, vind je er een schat aan vakkennis gebundeld op één stand (stand 1530).
Vermeulen is een van de Partners die sterk in de innovaties van Deceuninck gelooft. “Deze hebben telkens een grote meerwaarde, waardoor we niet terugdeinzen voor de investeringen die ermee gepaard gaan.” Bij Vermeulen kan je sinds kort niet alleen terecht voor kunststof profielen, maar ook voor een totaalaanbod aan aluminium ramen en deuren van Deceuninck Decalu. Deze nieuwe serie werd ontwikkeld op basis van de innovatieve So Easy-technologie die ervoor zorgt dat de aluminium ramen en deuren van Deceuninck niet enkel hoog scoren op het vlak van isolatieperformantie, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid, maar ook op het vlak van kleurvastheid en een eigentijdse esthetiek.
Ramen, deuren en ventilatie-oplossingen in kunststof en aluminium combineren zonder dat iemand het verschil ziet? Ook dat kan, met het Smart Colour-verhaal dat Deceuninck ontwikkelde. Het is Partner Van Hee die op bis graag met dit verhaal uitpakt. “Dankzij de ‘slimme’ kleuren matchen de kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) perfect. Zo kunnen schrijnwerkelementen van verschillende productreeksen van Deceuninck in eenzelfde bouwontwerp naadloos gecombineerd. Dat geldt zowel voor de ramen en deuren, als voor de ventilatie-oplossingen van Deceuninck.” De ‘Smart Colours’ van Deceunink zijn uiterst duurzaam en bestand tegen krassen en atmosferische vervuiling. Ze zijn beschikbaar in 16 tinten: van licht ivoor en wit aluminium tot blauw- en antracietgrijs, wijnrood, staalblauw en grafietzwart.
De producten die Deceuninck voorstelt, zijn niet alleen duurzaam in die zin dat ze isolerend zijn, een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vergen. Ze zijn tevens geproduceerd met een minimale ecologische voetafdruk en met een minimaal materiaalverbruik. Om het plaatje compleet te maken, kunnen ze op het einde van hun levensduur volledig worden gerecycleerd. Dat recycleren doet Deceuninck sinds 2012 via zijn recyclageafdeling in Diksmuide, waar elk jaar maar liefst 2,3 miljoen oude ramen worden gerecycleerd en gerecupereerd tot nieuwe grondstof. Daar werkt Deceuninck Partner De Clerck Ramen en Deuren graag aan mee door zaagresten en oude kunststoframen naar Deceuninck Recycling terug te sturen. Je kan er dus terecht voor een volledig circulair product!
Met de sponsoring van het wielerteam Deceuninck Quickstep en de campagne ‘Kopmannen kiezen Deceuninck’ is de naambekendheid van Deceuninck ontegensprekelijk gegroeid. Dat vertaalt zich in heel wat extra bezoekers in de lokale showrooms van de Deceuninck Partners, zoals die van Partner Ramaco uit Eeklo die in zijn showroom, maar ook op de bisstand, trots de connectie met de wielerploeg laat zien om nog extra visibiliteit te genereren. Extra visibiliteit die volgens Ramaco meer dan verdiend is, “want net als de uitstekende prestaties van het wielerteam kunnen ook de verschillende bouwoplossingen van Deceuninck uitstekende prestaties voorleggen!”
Twijfel je nog steeds tussen aluminium of kunststof voor je raamprofielen? Dat hoeft niet meer! Want met de Deceuninck swindow-app – een applicatie waarbij foto’s van ramen worden getoond en gevraagd wordt de de getoonde ramen naar de categorie kunststof of aluminium te swipen – slaagt Deceuninck erin te bewijzen dat niemand het verschil nog ziet!